perjantai 12. syyskuuta 2014

Sisustusliike Olivassa

Sisustusliike Olivaan Espoon Selloon oli tullut paljon syysuutuuksia, joita kävin ihastelemassa. Mm. Lexingtonilta, Linumilta ja Brukalta oli saapunut syksyn uutuudet.


Oi vitsit! Nämä lyhdyt olisivat olleet niin meidän miehelle sopivat. Hän ja kyllä kieltämättä minäkin, ollaan Ralph Lauren -faneja ja tuo polon pelaaja tuo kieltämättä mieleen Ralphin Polo logon. Kerrankin vähän tuollaista maskuliinisempaa. Pitäisköhän ostaa meidän iskälle tuollainen isänpäivälahjaksi? Saisi ns. kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Nimittäin iskälle isänpäivälahja ja äippä saisi samalla kivan sisustusjutun siinä sivussa :)


Brukan huonekaluihin oli tullut uutuutena tämä harmaa sävy, joka näkyykin mm. tuossa laatikostossa. Vitsit miten piristävältä nuo oranssit kynttilät ja tähtiservetit muuten näyttävät mustan vierellä. Tuovat kieltämättä mieleen Halloweenin ja syksyn, jolloin kyseistä juhlaa aina vietetään, mutta mikä estää niitä käyttämästä myös muulloinkin. Itselläni vaan tulee aina jotenkin niistä Halloween mieleen, vaikka syksyn ruskassakin tuota oranssin sävyä esiintyy. 


Linumilta oli tullut näitä harmaakuosisia tyynyjä.


Messinki tekee kovaa tuloa kuparin kanssa sisustuksen saralle ja nimenomaan tuo messinki kiiltääkin ihanasti noissa Brukan uusissa tuotteissa. Ainakin tuo postilaatikko huomataan. Alla myös muita Brukan tuotteita.Ihanaa, että tähdet pitävät vaan edelleen pintansa :)


Nämä astiat saavat kyllä hyvälle tuulelle väriensä puolesta. Mukavat väriläiskät syksyn harmaudessa. 
Olivassa on laaja kangas- ja tyynyvalikoima, joita jäin myöskin ihastelemaan. Arvatenkin iskin silmäni heti noihin tähtityynyihin. Mikäli esim. verhojen ompelu ei itseltä onnistu, niin heillä on tarjolla myös ompelupalvelua sekä  sisustussuunnitteluapua.


Liikkeestä löytyy myös hyllyn täydeltä Nicolas Vahén herkkuja.


Lexington on yksi lempimerkeistäni ja kyseisen merkin uutuksia odottelen aina innolla. Syksyn uutuksina ovat mm. nämä tuoksukynttilät, erilaiset keittiöliinat sekä tietysti sisustustyynyt uusilla kuoseilla. Marokkolaishenkisyyttä näyttäisi olevan edelleen sisustuksen saralla. Sisustusliike Oliva sijaitsee Espoon Sellon kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa. Kaupan historian eri vaiheistä näet enemmän täältä, jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa. Liike on alunperin sijainnut Helsingin Bulevardilla, josta liike laajeni vuonna 2005 kauppakeskus Selloon, jonka myötä sen ilme myös muuttui. Provence henkisyydestä siirryttiin modernimpiin tuoteperheisiin kuten mm. Linumin ja Lexingtonin tuotteisiin. Olivalta löytyy myös nettikauppa, jossa on myynnissä mm. Lexingtonin sekä Linumin tuotteita,  Pappeliinan mattoja, Dualitin keittiökoneita, Methodin pesuaineita, Shepherdin lammastuotteita, Cchatwal o Jonsonin tyynyjä sekä Nicolas Vahén herkkutuotteita. Olivan verkkokauppaan pääset tästä klik klik. 


Tänään olisikin sitten luvassa Habitarea. Saas nähdä miten päivä sujuu siellä ihmisvilinässä vaavin kanssa. Toivottavasti ei saa mitään hirmuisia raivareita siellä tai jää Habitaret vähän lyhyeen.

2 kommenttia:

  1. Kivoja uutuuksia. Pitäneekin pistäyä kyseisessä liikkeessä. Kiitos vinkistä! T. Marjatta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tosiaan piipahtaa paikan päällä jos on mahdollisuus. Nyt on muuten Zembalot käynnissä Sellossa ja hyviä tarjouksia :)

      Poista