lauantai 27. syyskuuta 2014

Mistä hotelli Bangkokissa?

Täällä ollaan kovasti jo Thaimaa tunnelmissa. Varattiin nimittäin tyttöporukalla (tai no tulee meille yksi pieni mies mukaan, nimittäin meidän vaavi) lennot Bangkokiin marraskuun lopulle ja nyt pitäisi sitten vielä varata hotelli Bangkokista sekä sisäinen lento Phuketiin. Minunhan piti lentää Thaimaaseen jo viime talvena meidän pikkuneidin kanssa, mutta kun reissu osui juuri samaan ajankohtaan kuin mitä minulla oli laskettu aika vaavista, joten eipä sitten meikäläisen osalta tullut siitä reissusta mitään. Aikamoisen sumplimisen ja taistelun jälkeen sain vaihdettua varatut lennot sitten Dubain lentoihin viime vuoden marraskuulle, joten ei mennyt ihan ne rahat kankkulan kaivoon. Matkavakuutus kun ei olisi korvannut mitään, vaan he totesivat, että raskaus ei ole sairaus, mikä oli mielestäni aivan käsittämätöntä, koska eihän lentoyhtiö olisi edes huolinut minua koneeseen ja lennot oli varattu ennen kuin edes tiesin mistään raskaudesta. No ei muistella nyt enää sitä, vaan keskitytään nyt tulevaan reisuun. Jos nyt sitten päästäisiin Thaimaaseen saakka. Eipä ainakaan voi tällä kertaa olla laskettua aikaa silloin, kun lähtö on jo kahden kuukauden päästä :)

Tarkoituksena olisi olla kolme ensimmäistä päivää Bangkokissa, jossa ajattelin tehdä joululahjashoppailut ja katsella vähän nähtävyyksiä. Shoppailujen jälkeen  lennetään Phuketiin rauhoittumaan, josta ennätinkin jo eilen varamaan tämän postauksen kuvissa näkyvän hotellin nimeltään Phunawa Resort. Saatiinkin sinne mukavaan hintaan 70 m2 kahden makuhuoneen sviitti, joten kiva päästä kaikki samaan huoneeseen omilla makkareilla. Kuvissa tuo näyttää ainakin tosi viihtyisältä.

Viimeisen yön varasin ihan Bangkokin lentokentän vierestä Novotel Suvarnabhumi hotellista. Tämä oli lähin lentokenttähotelli minkä löysin ja oikein kätevä sijaintinsa puolesta, koska lennetään silloin Phuketista takaisin Bangkokiin, joten ei tarvitse enää raahata tavaramäärää ympäri Bangkokia ja seuraavana aamuna meidän lento lähtee takaisin kohti Suomea klo 9, joten kentällä pitää kuitenkin olla tosi aikaisin. Eipä pitäisi sitten olla ainakaan sitä riskiä, että jumiudutaan liikenneruuhkaan ja saa nukkua hetkisen pidempään.

Nyt sitten pitäisi löytää vielä kolmeksi ensimmäiseksi päiväksi Bangkokista hotelli ja kyselenkin teidän kokemuksia, että mistä se hotelli kannattaisi ottaa ja onko teillä kenties suositella jotain tiettyä hotellia? Entä oletteko ottaneet sisäistä lentoa Thaimaassa? Mielelläni kuulisin teidän vinkkejä ja kokemuksia. Itselläni kun on sen verran aikaa kun olen Thaimaassa käynyt ja viimeisellä kerralla ei edes oltu Bangkokissa, joten erittäin hatarat muistikuvat koko kaupungista.

Onhan tuossa omatoimimatkassa jonkin verran järkkäämistä, mutta saapahan sitten räätälöityä mieleisensä reissun ja yleensä saa samaan hintaan hieman paremmat hotellit kuin mitä valmismatkoissa on. Itse tykkään käyttää Trivagon hakukonetta, joka etsii parhaimmat hotellitarjoukset, joten siinäkin säästää jo ison pennin kun jaksaa vähän verrata hintoja. Sama hotelli kun voi olla eri sivustoilla ihan eri hintainen. Nuokin varaukset tein tuon Trivagon sivuston kautta hyvillä tarjoushinnoilla. Laitoinkin heidän bannerinsa tuohon blogini sivupalkkiin, jos sivusto ei ole ennestään tuttu.


Onpa kiva, kun on jotain mitä odottaa syksyn jälkeen. Mikäs sen mukavampaa kuin tulla sitten takaisin jouluiseen Suomeen ja saa ruveta suunnittelemaan kaikkia joulujuttuja :)

Kuvat lainattu Finmatkojen sivuilta, jossa sattumoisin kyseinen hotelli oli myös valikoimassa.

EDIT: Meidän Thaimaan reissun hotellivinkit voit lukea täältä klik klik.

4 kommenttia:

 1. Noi voihan, siellä ainakin aurinkoa riittää! Ihanat suunnitelmat :-) Suunta siis ei taida olla tänne meille päin nyt sitten tällä kertaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä tosiaan pitäisi olla taattua auringoa luvassa :) Itseasiassa ei olla vielä sitä Jenkkilää kuopattu. Nyt vaan vähän ehkä kokoonpano vaan muuttui ja matkakohde. Kaavaillaan nimittäin maaliskuun alkuun Floridaa. Teiltähän ei olisi sinnekään ihan hirmu pitkä matka, kun samalla rannikolla kuitenkin. Tulkaas sinne käväisemään minilomalle, jos sinne päädytään :)

   Poista
 2. Thanks for featuring our resort! I am happy to see our guest enjoy their holiday! Hope you can recommend us to your friends who plans to go to phuket.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello! Thank you for your comment! We are staying in your hotel at the moment. Your pool area is great and the room is excellent. We have three days still left. Hope the whether will be nice!

   Poista