keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Tammer Tukun syksyn uutuuksia


Eilinen ilta meni Tammer Tukun järjestämässä blogi-illassa, jossa päästiin tutustumaan syksyn uutuuksiin. Mm. Paul Frankin uusia tuotteita tullaan näkemään kaupoissa nyt syksyllä. Aika herkulliset värit muuten noissa posliinisissa astioissa.


Meille päätyi tämä samainen pehmo Paul Frank peltirasiassa pinkkinä ja pikkuneiti nappasi sen heti unikaverikseen ja tänään se raahattiin tarhaan asti näytille ja vierelle nukkumaan.


Lyhtyihin ei vaan koskaan kyllästy ja meilläkin niitä on jokainen nurkka täynnä, mutta aina vaan tekee niitä mieli lisää. Noistakin uutuuksista olisin voinut kotiuttaa vaikka mitä meille. 

 

Syksyyn kuuluvat ehdottomasti ulos laitettavat koristevalot. Näytillä olikin mm. erilaisia ledvalopuita. Tuo vaahteralehdin varustettu puu oli erityisesti mieleeni. Näistä oli vaan vähän hankala ottaa kuvia, kun eivät oikein näytä kuvissa miltään tai siis ei ainakaan meikäläisen valokuvaustaidoilla.  


Rento -saunatuotteet olivat saaneet uuden kuparisen kuosin joukkoonsa. Kukin osallistuja sai sitten kotiinviemiseksi tällaisen Click & Grow -älyruukun, jossa voi kasvattaa omat yrtit. Älyruukku säätelee itse optimaalisen veden ja valon määrän sisäänrakennetun teknologiansa avulla. Itse täytyy vain kytkeä tuote verkkovirtaan, täyttää vesisäiliö ja syöttää valitut yrittilajikekapselit paikoilleen. Tätä onkin kiva kokeilla sitten käytännössä. Pakkauksessa on sekä basilika-, timjami- ja sitruunamelissapatruunat. Kohta meillä nautitaan itse kasvatetuista yrteistä.

Kiitos jälleen kerran mukavasta esittelystä!

#tammerprday

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti