maanantai 1. syyskuuta 2014

Pompin kutsut


Meillä vietettiin viikonloppuna jo perinteeksi muodostuneita Pomp de Luxin lastenvaatekutsuja. Muutama vuosi niitä onkin tullut jo pidettyä ja nyt taas uuden malliston ilmestyttyä muutama päivä sitten. Viime kertaiset kutsut olivat vain muutama päivä ennen laskettua aikaa, joten silloin jännitettiin, että olenko synnyttämässä, mutta ehdin kuin ehdinkin pitämään kutsut ennen h-hetkeä. Nyt ei onneksi ollut sellaista jännitysmomenttia, vaikka aika hektinen päivä tuo olikin, kun pidin ensin aamupäivän pihakirppistä ja juuri kun sain tavarat takaisin sisälle, niin ilmaantui yllätysvieraita ja kun nämä vieraat lähtivät, pamahti tupa täyteen mammoja lastensa kanssa, joten illalla olikin aika veto poissa ja sai kaatua suoraan sänkyyn.


Hirveästi en ehtinyt napsimaan kuvia uudesta mallistosta, kun meidän vaavi ei oikein viihtynyt kuin sylissä, joten kameran kanssa heiluminen jäi sitten vähän vähemmälle. Lisäksi nyt ei oikein ollut mitään sellaista must have -juttua, vaikka kivoja vaatteita olikin. Kuten arvata saattaa, niin tuo roosa on vaan edelleen se suosikkiväri ja sen värinen paita tulikin tilattua pikkuneidille.


Illan esittelijänä toimi Pink Dreams -blogin pitäjä ja hänellä oli myös oma tytär mukanaan. Meidän neiti ja hänen tyttärensä ovat jo tottuneet peuhaamaan yhdessä kutsujen merkeissä, mitä nyt meidän pikkumies välillä kiusailee tyttöjen leikkejä.


Onneksi tuli tehtyä banaanikakku ja omenapiirakka jo edellisenä päivänä, joten ei tarvinnut enää sitten hirveästi stressata tarjoilun kanssa, kun oli jo leipomukset tehtynä.


My Villa May -blogin pitäjä Hannis oli myös käymässä Suomessa ja päästiin turisemaan paremmin kuulumisia. Hän toimi myös mallina Pomp de Luxin pipon ja kaulahuivin kera. Harmi vaan, että tuo nätti huivi oli villaa, kun itse olen niin herkkä villalle, että en voisi kuvitellakaan pitäväni mitään missä on yhtään villaa mukana.   


Nyt sitten taas pakettia odottelemaan ja unten maille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti