tiistai 30. syyskuuta 2014

Pikkuneidin kaverisynttärit


Meillä vietettiin viikko sitten pikkuneidin 5 v kaverisynttäreitä ja tässä vielä muutama räpsy niistäkin. Itse 5-vuotis synttäreistä olikin jo postaus, mutta laitetaan näistä kaverisynttäreistäkin vielä omansa. 

Synttäriteemana oli Helinä Keiju ja kutsulistalla oli tällä kertaa pelkkiä tyttöjä, joten saatiin viettää oikeita prinsessasynttäreitä. Kutsukorttiin laitoinkin maininnan, että voi halutessaan pukeutua prinsessapukuun ja synttäreihin ilmaantuikin suloisia pikkusia prinsessoja kruunuineen. 


Tarjolla synttäripöydässä oli mm. tikkareita, erilaisia keksejä, vaahtokarkkeja, shipsejä ja poppareita.Edellispäivänä pääsynttäreillä tarjolla olleesta Helinä Keiju kakusta oli sopivasti vielä etuosa jäljellä, joten laitoin senkin tarjolle Helinä Keiju muffinssien kera. Vitsailtiin siitä, että se on peputon Helinä Keiju, kun takaosa oli jo syöty, mutta onneksi tuo nukke pysyi siinä vielä jotenkuten pystyssä. Lupailin myös laittaa sen teosta oman postauksen, kun sain siitä kyselyjä, että miten se on tehty. 


Sankari oli pukeutunut teeman mukaiseen Helinä Keiju asuun, jonka olin jokunen aika sitten löytänyt kirppikseltä. Kruunu vielä päähän, niin prinsessa oli valmis juhlimaan.


Synttäreiden ohjelmanumerona oli mm. lahjojen aukaiseminen pullon pyörityksellä eli jokainen sai antaa oman lahjansa sankarille, kun pullo osui kohdalle, Angry Birds heittopeliä lattialla sekä keilausta. Niin ja olihan se perinteinen ongintakin, josta sai tämän goodie bagin. Hih ja tämä hajamielinen mamma löysi juuri tänään sitten vielä osan tavaroista, jotka piti olla tuolla pussukassa, mutta olin ihan unohtanut ne kaappin perukoille. Höh!


Seuraavaksi meillä juhlitaan sitten vaavin 1-vuotis synttäreitä. Onneksi niihin on vielä kuitenkin aikaa, kun tuli juuri 7 kk täyteen, mutta äkkiähän tuolla helmikuussa kuitenkin ollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti