torstai 28. elokuuta 2014

Siivouspäivän kirppis lauantaina


Moni varmaan tietääkin, että valtakunnallista siivouspäivää vietätään taas tulevana lauantaina 30.8 eli kadut/pihat notkuvat taas kirppismyyjistä. Itsekin ajattelin osallistua siihen ensimmäistä kertaa. Tosin ihan vain kotitalon edustalla autokatoksen alla. Saas nähdä löytääkö tänne kukaan kun noita siivouspäivän osallistujia on merkitty karttaa Espoonkin osalta jo melkein 70 ja Helsingin osalta yli 700, joten voipi olla, että tänne perukoille ei sitten enää paljon ihmisiä eksy. Paras paikka olisi varmaan Helsingin keskusta, mutta en nyt millään jaksa ruveta sinne asti noita tavaroita laahaamaan ja heti ensi viikolla kuitenkin sitten Mankkaan Akselin kirppiksellä varattuna pöytä numero 51, joten sinne sitten roudaan kuitenkin tavaroita ja tuleepahan kaivettua nuo sitten jo esille.

Nyt kun joku eli siis minä jaksaisi vaan ruveta tyhjentämään tuota vaatehuonetta, että saisi sieltä esillekin jotain myytävää. Ei taida auttaa kuin ruveta tuumasta toimeen!


Niin ja miten nämä kuvissa näkyvät vanhat apteekin pullot liittyvät tähän postaukseen? No ei sitten mitenkään tai no ehkä sen verran, että ovat kanssa kirpparilta peräisin, mutta tällä kertaa nyt yritän itse päästä eroon tavaroistani, vaikka kyllä houkuttelisi lähteä itsekin kiertämään noita kirppiksiä.

Meinaattekos te muuten osallistua siivouspäivään? Siivouspäivästä enemmän infoa täältä klik klik.

4 kommenttia:

 1. Mä olen menossa tähän Latokasken koulun pihalle konttikirppikselle la 13-16. Jos innostaa, heitä kamasi auton perään ja liity seuraan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kutsusta! En sitten päässyt sinne saakka, kun oli illalla nuo Pompin kutsutkin ja tuli vielä yllätysvieraita ennen sitä. Toivottavasti teillä oli onnistunut kirppispäivä.

   Poista
 2. Oi mä skippaan, oon siivonnut juhlia ennen ja niiden jälkeen ihan riittävästi. :)

  Voi teidän vauveli on niiiin supersuloinen!!!

  VastaaPoista