keskiviikko 20. elokuuta 2014

Ihana Annival Interior


Jyväskylän asuntomessuilla ihastelin monessa talossa olleita kauniita tavaroita, joiden takaa löytyi sisustusliike Annival Interior. Piti heti messuilla kännykästä googlettaa, että missä päin kyseinen liike sijaitsee ja kivaksi yllätykseksi aivan Jyväskylän kupeessa Muuramessa, jonne olikin vain 15 km matka Jyväskylästä. Sain vielä miehenkin puhuttua ympäri, että käytäisiin liikkeessä pikaisesti ennen kuin lähdettäisiin ajamaan kotia kohti. Vitsit, mikä ihana tavarataivas liikkeessä olikaan. Olisin voinut viettää siellä pitkän tovin, mutta kun olin luvannut miehelle, että olen siellä vain sen ajan, että hän ehtii juomaan kahvinsa, joten ei auttanut kuin pitää lupaus.

Annival Interiorin valikoimaan kuuluu todella monta eri merkkiä ja edustettuina ovat mm. Riviera Maison, Svanefors, Ib Laursen, Lennol, Maileg, Bloomingville, Maison Belle, Riverdale sekä nämä ihanat GreenGaten tuotteet.

Liikkeessä on myynnissä myös runsaasti vaatteita ja asusteita. Edustettuna ovat mm. By Pia´s Designin, Rosemunde sekä Caloun puukengät.


Mailegin puput eivät petä koskaan!


Liikkeessä oli myös erittäin laaja vahakangasvalikoima sekä hempeitä puuvillakankaita. Näistä voisi ommella vaikka mitä. Heti alkoi ns. ompelujalkaa vipattamaan ja kädet syyhyämään :)Tämän näköisen liikeen eteen kun eksyt Muuramen kauppakeskuksessa, niin olet tullut oikeaan osoitteeseen. Kauppakeskus sijaitsee osoitteessa Setäläntie 2. Itsellä on valitettavasti vähän turhan pitkä matka tuonne itse liikkeeseen, mutta onneksi Annival Interiolla on myös nettikauppa, jonne pääset tästä klik klik. Voihan mahoton mikä valikoima sielläkin on. Täytyy itsekin mennä vielä katsomaan sinne rauhassa, että mitä kaikkea ihanuuksia siellä olikaan ja laittaa tilausta sisään.


*Yhteistyössä Annival Interior Oy:n kanssa. Kuvat lainattu Annival Interior Oy:n nettisivuilta.*

4 kommenttia:

 1. Onpa ihana kauppa! Tuonne olisi kiva päästä. Harmi että Jyväskylä on niin kaukana. Onneksi heillä on verkkokauppa, mutta ei se tietenkään ole ihan sama asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan löytyy tuo verkkokauppa. Itse surffailin heidän sivuillaan monta tuntia ja tekisi tilata vaikka mitä. Keräilinkin jo ostoskoriin kaikkea kivaa. Vielä tosin en ehtinyt lähettämään sitä, kun jäi surffailu vähän kesken.

   Poista
 2. Mieletön liike - ja niin kaukana.. Osaatko vinkata lähintä vastaavan tyylistä liikettä pääkaupunkiseudulla liikuttaessa. Nuo kankaat ja Mailegin valikoima saivat sydämentykytyksiä aikaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tuo oli kyllä niin ihana tavarataivas, että huh huh. Sepäs se kun eipä ole minulle ainakaan tullut vastaavaa liikettä vastaan täällä pääkaupunkiseudulla, jossa olisi noin runsas valikoima. Jotenkin täällä pääkaupunkiseudulla saa oikein metsästämällä metsästää jos haluaa jotain GreenGaten tai Mailegin tuotteita (tai ei ainakaan saman katon alta niitä tunnu saavan tai en ole pääkaupunkiseudulta löytänyt yhtään GG:tä myyvää liikettä) ja varsinkaan mitään tuollaisia kankaita ei tunnu löytyvän mistään. Kumma juttu! Täällä on ehkä liikkeet keskittyneet vain yhden tai muutaman merkin ympärille ja tuollaista laajaa valikoimaa on harvalla. Monesti olen huomannut, että maakunnista löytyy paremmin juuri noita kankaita. Ei auta kuin suunnitella reissua tuonne Jyväskylään :)

   Poista