sunnuntai 17. elokuuta 2014

Uusia tuulia


Jotkut tarkkaaivaiset lukijat ovatkin ehkä huomanneet, että tuohon blogini sivupalkkiin on ilmestynyt tuo Indidays Inspiration kuvake. Minäkin sitten päätin liittyä viimein kyseiseen isoon blogiyhteisöön. Mitään varsinaisia muutoksia liittyminen ei kuitenkaan tuo tähän blogin sisältöön, vaan samalla linjalla mennään. Jatkossakin nämä jutut tulevat pysymään yhtä laaduttomina  ja juttua on edelleen sisustuksesta, käden taidoista, lastenvaatteista sekä lapsiperheen arjesta. Oma vapaus säilyy entiseen malliin, joka olikin edellytys, jotta olisin edes harkinnut liittymistä.


Istutin keväällä yhdeksän uutta liljan sipulia mökille, joista sitten viisi päätti kukkia tänä kesänä. Raskin jopa katkaista yhden maljakkoon asti tai siis tuohon vanhaan apteekin pulloon. Alla isoäitini vanha tuoli, jonka pelastin muutama viikko sitten isäni vanhasta kotitalosta, joka olisi tarkoitus purkaa piakkoin. Pitäisi vielä hioa tuo vanha maali pois ja maalata uudelleen, mutta ehkäpä se homma jää sitten ensi kesään. Minullahan tuppaa aina olla monia projekteja ns. varastossa, jotka odottavat vaan toteutusta. Joidenkin mielestä tuoli pitäisi ehkä jättää entiselleen, mutta minun silmääni se on kyllä liian kulunut, joten pientä fiksausta on tehtävä, mutta jääköön se sitten odottamaan. Taitaa loppua tämä kesä vaan ennen kuin siihen hommaan ehtisin.



Onpas muuten ollut ihanan lämmin elokuun viikonloppu ja ollaan saatu nauttia vielä mökkeilystä. Kuviakin tuli taas otettua ihan hirmuinen määrä. Vielä kun joskus ehtisi ne purkamaan koneellekin asti ja tänne blogiin saakka.

Aurinkoa kullekin! :)

2 kommenttia:

  1. Tuoli on hieno tuollaisena, ei kaipaa uutta maalia.

    -TT-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin sitä mietin ja saas kattoa tuleeko sitä koskaan entisöityä. Saa nyt ainakin vähän aikaan olla tuollainen :)

      Poista