torstai 7. elokuuta 2014

Jyväskylän asuntomessujen lastenhuoneet


Tässä olisi tämä lupaamani postaus Jyväskylän asuntomessujen lastenhuoneista. Niitä olikin ihan kivasti tänä vuonna. Jotenkin viime vuosina asuntomessujen sisustus on jäänyt osittain puolitiehen, mutta Jyväskylässä sisustukseenkin oli ihan panostettu. Itseäni kun tällä hetkellä ainakin kiinnostaa enemmän sisustus kuin itse talot. Tuoreessa muistissa on vielä joidenkin asuntomessujen puolityhjät huoneet, joiden lattioille oli heitetty vain muutama tyyny sisustukseksi :) 

Näistä lastenhuoneista saikin ihan kivoja ideoita.
Tämä lastenhuone oli erityisesti mieleeni. Puuseinä ja virkatut matot lattialla tuovat ihanan kotoisan tunnelman. Samantapainen virkattu matto löytyy meidänkin neidin huoneen lattialta mummin virkkaamana. Tuo potkuauto olisi kyllä niin ihana koriste lastenhuoneessa. Ehkä sitten kun tuo meidän vaavi tuosta kasvaa ja olisi se huonekin :)


Suloinen pupuvalo! Siitä tulikin mieleen, että meidän pientä pupuvaloa ei olekaan näkynyt aikoihin. Mihin lie sekin karannut? Kummasti ne lasten tavarat aina vain häviävät.


Ihania Mailegin pupuja!

Olispas ihana sisustaa uudelleen meidän lastenhuoneet, mutta eipä taida nyt olla siihen mahdollisuutta. Ehkä sitten vuoden päästä kun pikkumies aloittaa koulun ja täytyy hankkia mm. pöytä sitä varten ja järjestellä huone uuteen uskoon. Tosin mahtaakohan äipän ehdotukset sitten enää mennä läpi.

2 kommenttia:

  1. Ihania huoneita kyllä! :) Me käytiin asuntomessut niin pikaisesti läpi, että kiva katsella jälkikäteen näitä kuvia muiden blogeista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika pikaisesti mekin sitten loppujen lopuksi nuo messut juostiin, kun oli tosiaan tuo vaavi mukana ja kun väsyin kantamaan koko messujen ajan häntä kantorepussa, niin toinen meistä jäi aina sitten vaunujen kanssa odottelmaan talon ulkopuolelle, joten aika juoksujalkaa sitä sitten loput talot tulikin käytyä. Oli myös niin kuuma, että ei talojen yläkerrassa viitsinyt olla kovinkaan kauan.

      Poista