lauantai 9. elokuuta 2014

Jyväskylän asuntomessujen makuuhuoneet


Vielä olisi tämä yksi postaus Jyväskylän asuntomessuihin liittyen. Tässä jokunen kuva vielä messujen makuuhuoneista. Ihan kaikkia en lähtenyt kuvailemaan, vaan ns. omasta mielestäni onnistuneimpia tai erikoisempia. 

Tässä löytyvätkin kaksi ehdotonta suosikkiani. Yläkuvan makuuhuone oli sisustettu mm. Lennolin tekstiilein. Sängyn päällä on mm. heidän maahantuomiaan Kylie Minoquen -sarjan tyynyjä.

Alakuvan makuuhuoneen väritys ja tunnelma on erityisesti mieleeni. Ihana sängynpääty saman tyylisen rahin kanssa on kiva kokonaisuus. Tämä makuuhuone ei muuten ollut ns. yleisölle nähtäville kiertoreitin varrella (ainakaan silloin kun me käytiin), vaan sattumoisin näin tämän pilkottavan ja kyselin järjestysmieheltä, että mistäköhän sinne pääsee ja hän päästi sinne kurkkaamaan kylpyhuoneen kautta.


Hih ja tämä makuuhuone piti ottaa myös tänne, vaikka se ei todellakaan kuulunut suosikkeihini. Se on Remu Aaltosen sisustama ja kieltämättä vähän liian mummolamaisesti sisustettu meikäläisen makuun ;)


Tämä makuuhuone oli myös mieleinen. Sängyn vierellä oli kapeat ovet, joihin nuo yövalot oli kiinnitetty. Vastakkaisella seinällä oli tämä kiva kuvakollaasi. Miten pienellä vaivalla tuon saisikaan aikaiseksi. Muutama hyllyn kannatin ja pari valkoista hyllyä ja kivoja tavaroita vaan sitten esille sekä valkoisia valokuvakehyksiä.


Asuntomessut ovat muuten vielä tänään ja huomenna auki, joten kannattaa pitää kiirettä, jos sinne vielä haluaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti