tiistai 26. elokuuta 2014

Ilopilleri 6 kk


Meidän ilopilleri täyttää tänään kuusi kuukautta. Pikkukaveri on aina hyvällä tuulella ja väläyttelee ihanaa hymyään jatkuvasti ja kaikille. Vierastamisesta ei ole vielä tietoakaan tai huonosta tuulesta. Hauskaa muuten miten ihan ventovieraat ihmiset ja jopa miespuoliset jäävät ihastelemaan häntä ja juttelemaan, kun pikkukaveri on väläyttänyt hymynsä heille. 

Aika menee nykyään niin siivillä ja vaavi kasvaa huimaa vauhtia. Ei meinaa ehtiä käyttämään kaikkia vaatteitakaan kun ne ovat jo pieniä. Niin meinasi käydä tämän lahjaksi saadun Ralph Laurenin pyjaman kanssa, vaikka onkin 9 kk kokoa. Ralphin vaatteet ovat tunnetusti pientä mallia, joten onneksi kokeilin sitä nyt päälle ja oli ihan sopiva. Kuukauden päästä taitaa olla jo liian pieni. Ilopilleri kääntyi tasan 3 kk iässä ja sen jälkeen hän ei ole malttanut hetkeäkään olla selällään. Aina pitää kierähtää ja nukahtamisestakaan ei meinaa tulla mitään, kun aina pitää kierähtää masulleen. Nyt odotellaan vaan sitä konttaamaan lähtemistä. Peppu nousee jo ylös siihen malliin ja heiluu edes takas, että kohta taidetaan mennä ja kovaa. Meidän vaavi on kuin ilmetty isäni ja isoisäni, varsinkin korvien suhteen. Ei ole kyllä epäselvyyttä kenen suvusta nuo ovat tulleet. :)

12 kommenttia:

 1. Ihana hymypoika. Onpas niin jotenkin sisarustensa kanssa samaa sarjaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hih, kuulemma on ihan ilmetty siskonsa :) Itse en osaa asiaa oikein katsoa, vaan näen enemmänkin hänessä isoisäni.

   Poista
 2. Onpa söpö poika ♡ Kivaa päästä näkemään hänet lauantaina :-) Hymykuvissa muistuttaa isosiskoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne kaikki tuntuvat sanova, että ihan on siskonsa näköinen :) Kiitos muuten kun taas tulit pitämään kutsut :)

   Poista
 3. Apua, justhan se syntyi ;) ihana hymypoika ♡☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Mihin tämä puoli vuotta tässäkin jo hävisi? Kohtahan tuo menee jo kouluun ja taas ihmettelen, että juurihan se vasta syntyi :)

   Poista
 4. Voi hyvättynen, miten suloisen näköinen pienimies <3. Nätti tuo pojan haalari!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana ilopilleri, voi että <3 Varmasti hurmaa kaikki ohikulkijat, en ihmettele :) Ja on jännä, miten tuntuu että joka toisella pikkuisella on kiire kasvaa ja oppia uutta, eivät malta olla vauvoja ;) Tämän olen huomannut lähipiirissäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Tällä pikkukaverilla tuntuu olevan kanssa kova kiire päästä telmimään sisarustensa kanssa ja itse taas niin mielleläni pitäisin hänet vielä pitkään vauvana...nyyh! :)

   Poista
 6. Voi että kuin suloinen!! =)
  Eihän tuosta voi muuta kuin tulla hyvälle tuulelle kun kattelee tuommoista pikku naurunaamaa!! :) :)

  T. Virpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei tälle kaverille voi kuin nauraa takaisin, kun hän leväyttää tuon hymynsä. Siinä jopa isokin mies herkistyy :)

   Poista