keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Fazer ja Muumipeikko unelmoi keräilylautaset myyntiin tänään


Kaikille Muumifaneille tiedoksi, että tänään tulivat myyntiin nämä lautaspakkaukset, jotka sisältävät Fazer ja Muumipeikko unelmoi keräilylautaset. Suositushinta kahden lautasen pakkaukselle on 69,90 €, mutta näytti hintojen pyörivän äsken 49,90-69,90 euron välillä. Itsekin tilasin juuri parit lautaspakkaukset, tosin tuolla halvimmalla hinnalla en niitä löytänyt, kun olivat kyseisestä paikasta loppuunmyyty jo ennakkotilauksista johtuen, mutta 59,90 eurolla löysin.

Fazer aiheinen Muumi-mukihan on se halutuin Muumimuki tällä hetkellä ja sen hinta taitaa pyöriä useissa tuhansissa. Muumipeikko unelmoi-mukin hintakin on tainnut pyöriä tuhannessa eurossa, joten jollei näitä mukeja satu omistamaan, niin nyt on mahdollisuus saada ainakin saman sarjan keräilylautaset. Arvatenkin aika moni Muumi-keräilijä haluaa nuo kokoelmiinsa.

Tässä vielä virallista tietoa lautasista:
Arabia lanseeraa jouluksi 2014 uuden keräilylautasten sarjan Muumi-mukien harvinaisimpiin kuvituksiin perustuen. Lautasia tulee jatkossa myyntiin kaikkiaan 20 erilaista, aina kahden lautasen pakkauksissa. Ensimmäinen lautaspakkaus sisältää Fazer ja Muumipeikko unelmoi-lautaset. Erikoiserä, saatavilla niin kauan kuin tuotetta riitää. Lautasen pohjaleimassa vuosiluku 2014. Valmistusmaa Suomi. 

Meinaattekos ostaa omanne? Aika monta lautasta saisi ostaa, jos kaikki meinaa hankkia. Ehkä minä pitäydyn vain näissä kahdessa lautasessa :)

16 kommenttia:

 1. Minä tilasin alkuviikosta kärkkäisen verkkokaupasta ja hintaa oli sen 49,90, kaksi pakkausta raskin ainoastaan ostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vika, että raskin ottaa vain kaksi pakettia, kun sen verran kalliita kuitenkin. En tiedä raskiiko noita kuitenkaan käyttöön asti ostaa vai pitääkö jättää pakettiin odottamaan :) Juu tuolta Kärkkäiseltä olivat jo loppuneet, kun eilen illalla rupesin katsomaan. Ihme, että saivat myydä sitä ennakkoon, vaikka piti tulla myyntiin vasta tänään.

   Poista
 2. Voisitko kertoa, mistä löysit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tilasin ne Moomin-verkkokaupasta. Siellä oli 59,90 paketti. Tosin näytti nyt olevan sieltäkin loppuunmyyty, mutta ilmeisesti tulee lisää kuitenkin. Luulisi näitä riittävän.

   Poista
  2. Niin ja vielä.. Tiedätkö yhtään mihin kauppoihin tulossa myyntiin? Sokos, Stocca, Prismat...?

   Poista
  3. Missään ei ole ollut tietoa, että mihin tulevat myyntiin. Joku kuitenkin mainitsi, että Prisman verkkokaupassa olisi ollut, joten luulisi tulevan kaikkiin noihin isompiin kauppoihin.

   Poista
  4. Niin ne netAnttilassa näytti olevan 69,90, joten varmaan Anttiloissakin myynnissä.

   Poista
  5. Ajelin lähiprismaan ja tiedustelin asiaa parilta myyjältä, puhelu osastonhoitajalle ja tieto että kyllä niitä varastossa on :) Eli sain omani jee!

   Poista
 3. Ai kaameaa tilattu on ja Kärkkäiseltä, kun niitä tuli sinne lisää. Kaikki lautaset ovat meillä arkikäytössä ja nämähän kuluu helpoiten, kun aterimilla tulee viiruja... Mutta en tiedä raaskiiko noita käyttää. Pelonsekaisin tuntein odottelen niitä seuraavia laseja, kai nekin täytyy tilata.

  Vaikka rillimukin myötä tuli hieman sellainen Muumiahdistus, en lähtenyt rillejä etsimään, tuumin jos tulee vastaan se on tarkoitettu.. Mutta jotenkin meni kaikki rumaksi. Ja koko ajan pukkaa uutta. Minäkin kerään molemmille lapsille mukeja ja kulhoja ja kun joku lopetetaan joutuu aina ostamaan sen kakkosmukin ja kulhon ja vielä sitten taas uudet tilalle tulleet. Aivan mahotonta meininkiä.

  Silti on ihanaa saada Fazukuva ja Unelmoikuva edes näin lautasena omaankin kotiin. Mutta ei hitsi, pitääkö noitakin nyt sitten tilata toinen toiselle tyttärelle.... Omghhh...

  KIvaa päivää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis seuraavia lautasia odottelen pelonsekaisin tuntein...

   Poista
  2. Ai niitä oli tullut sinne lisää? Nyt ei ainakaan näyttänyt olevan enää, kun kävin kurkkaamassa. Saas nähdä kuinka paljon näitä on tehty, kun Arabia ei kerro. Luulisi nyt kuitenkin olevan riittävästi, että kaikille halukkaille riittäisi. Onko tulossa jotain lasejakin? Jotenkin tästä Muumi touhusta on mennyt jo hieman maku, kun jatkuvalla syötöllä tulee uusia. No ovat löytäneet ainakin hyvän businessidean näillä. Tehdään rajattu erä ja tarpeeksi usein, niin Muumi-fanit aina vaan ostaa ;) Itse onneksi onnistuin saamaan kolme rillimukia, jotka odottavat visusti kaapissa. En raski niitä ottaa kyllä käyttöön. Hullua touhua kyllä tämä! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. OK. Kiitos tiedosta! Vaikea kyllä mennä arvoimaan näin maallikkona tuon määrän riittävyyttä, mutta aika vähäiseltä ehkä kuulostaa, jos ajattelee keräilijöiden määrää ja moni kun ostaa monta varastoon. Tosin on tuo aikamoisesti enemmän mitä Fazerin muki, jota oli vain muutamisen sata ja Muumipeikko Unelmoi kai n. 2.000 kpl.

   Poista
 5. Yhden setin olen hankkinut ja neljännestä kaupasta vasta löytyi. Oli hyllyt muissa tyhjinä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että kuitenkin löysit omasi. Monessa verkkokaupassa näytti olevan loppuunmyytyjä, mutta oli maininta, että tulee kyllä lisää. Toivottavasti halukkaat saavat omansa. Aikamoista hintaeroa vaan noissa. 20 euroa yhden paketin osalta on kyllä iso ero. Muutaman euron vielä ymmärtäisi, mutta noinkin paljon.

   Poista
 6. Juu, maku alkaa hieman mennä, vaikka todella innokas Muumimuki-keräilijä olen ollut vuodesta 2004. Mukeja n. 80 kpl:a, kulhoja, aterimia ym. "lisukkeita" tullut ostettua reippaanlaisesti, mutta jotenkin mennyt niin hullunmyllyksi koko homma, että toisaalta aina välillä iskee ajatus, että tekis mieli lopettaa koko keräily ;(
  Ja ns. varamukien hommaaminen lopetettavien tilalle jo tympii..
  Nyt tein päätöksen, että en osta ainoatakaan lautaspakkausta, pakko vetää johonkin raja. Hukkuu muuten tuohon tavaranmäärään.

  `Kaikki muuttuu vaikeaksi, jos haluaa omistaa esineitä, kantaa niitä mukanaan ja pitää ominaan. Minä vain katselen niitä - ja kun lähden tieheni, ovat ne minulla päässäni.
  Minä omistan kaiken mitä näen ja mistä pidän. Minä omistan koko maailman.`
  (Nuuskamuikkunen - Muumipeikko ja pyrstötähti)

  Tunnelmallista joulunodotusta! =)

  -Virpi-

  VastaaPoista