tiistai 28. lokakuuta 2014

Pikku pikku kurpitsoja


Pikku pikku kurpitsoja ilmaantui meidän olkkariin Stockan Hulluilta Päiviltä. Kaikkea näköjään sieltäkin voi löytää. Eihän näitä voinut olla ostamatta, kun tulivat sattumalta vastaan. Ovat niin söpön pieniä ja kivan värisiä piristämään syksyn harmautta.


Olisi kyllä kiva laittaa koti oikein Halloween kuosiin, mutta taitaa tänäkin vuonna jäädä. Jotain pientä tulee vaan laitettua. Lähinnä hämähäkin verkkoa, muutama roikkuva luuranko sekä Halloween teemaisia karkkeja kulhoon. Siinäpä ne varmaan sitten onkin. Niin ja onhan meillä Halloween teemaisia jätskipuikkoja pakkasessa. Niitä tuli nyt eilen Lidliin myyntiin, joten piti ostaa paketillinen pakkaseen.
Kärpässienetkin tuli kaivettua kaapista esille. Onhan nyt oikein sieniaikakin tai taitaa olla vähän jo mennytkin. Piti mennä ystäväni kanssa sienimetsään viime viikonloppuna keräämään suppiksia, mutta oltiin sen verran uuvahtaneita Blog Awardseista, että jäi sitten välistä. Onneksi pakkasessa on kuitenkin monta pussillista kanttarelleja talven varalle. Tosin ne ovat ihan kaupasta ostettuja.

 

Lapset odottavat kovasti Halloweeniä ja piti käydä ostamassa heille uudet naamiasasutkin, kun tarhassa vietetään Halloween teemaisia naamiaisia. Kiva, kun ne tarhan tädit jaksavat keksiä aina kaikkea kivaa lasten iloksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti