keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Koruiltama part 2


Meidän keväällä pitämä koruiltama sai nyt jatkoa, kun kokoonnuttin ystävämme luo viettämään lauantaita. Aikamoinen suhina taas kävi mammojen keskuudessa, kun väsäiltiin taas intoa puhkuen uusia koruja. Nyt oli jo vähän viisaampi, että miten noita koruja kannattaa tehdä, vaikka jotenkin tuo suunnitteleminen on aina yhtä vaikeaa. Ensin ei oikein tiedä, että mitä sitä tekisi ja sitten lopussa aina loppuu aika kesken, kun olisi niin monta ideaa vielä päässä, vaikka nyttenkin oli varattu nelisen tuntia korujen tekoon. Niin monta ideaa jäi taas toteuttamatta ja muhimaan seuraavaa kertaa varten.  

Aika hauskaa, kun muuten ollaan aikamoisia höpöttäjiä ja yleensä ei tule hiljaista hetkeä, niin korujen teon lomassa ei paljon ehditä puhumaan saatikka edes vessassa käymään. Kaikki ovat niin keskittyneitä omien korujensa tekemiseen ja sitten lopuksi aina vasta nautitaan syömiset ja juomiset, vaikka nyt kyllä jo aloiteltiin vähän aikaisemmin nauttimaan viiniä. Sujuu tuo korujen tekeminenkin sitten vähän paremmin, kun on vähän suun kostuketta. 


Kuten viimeksikin, tarveaineet tulivat koruesittelijän mukana, joten itse ei tarvinnut tehdä muuta kuin tulla paikalle. Hän neuvoo miten koruja tehdään ja tekee ns. päättelytyöt, joten itse ei tarvitse kuin osata valita sopivat tarveaineet ja pujotella niitä nauhoihin. Korut hinnoitellaan sitten lopuksi aina painon mukaan ja jollei paino ylitä tiettyä grammarajaa, niin korulle on kiinteä muutamien eurojen maksu.

Alla kuvia minkälaisia meidän koruista sitten tuli. Jäi vähän vähemmälle kuvaamiselle muiden tekeleet, kun iltasella oli jo sen verran pimeää, että ei oikein saanut enää kunnon kuvia niistä.


Tällaisia meikäläisen luomuksista sitten tuli, joita tuli tehtyä yhteensä 13 kpl eli aikamoista liukuhihna työtä. Nämä tekeleeni kuvasin sitten seuraavana päivänä kotona, niin sai vähän tuota luonnonvaloa käyttöön, vaikka olikin aika pilvinen päivä kun otin kuvat.


Harakkahan rakastaa bling blingiä ja sen kun höystää vielä tähdillä, niin avot! :)
Seepratyyliä


Avaimenperiäkin tuli tehtyä peräti kolme kappaletta. Ne odottavat sitten valmiina, kun joskus palailee mammalomalta töihin.Pikkuneidille tein tämäm pirtsakan helminauhan. Oli ihan mieleinen. Aika ei sitten enää vaan riittänyt tekemään tähän sopivaa ranneketjua, mutta ehkä sitten ensi kerralla, jos sattuu olemaan vielä noita helmiä silloin jäljellä.


Nyt on korulaatikossa aika monta uutta korua. Vielä kun tulisi niitä otettua sieltä enemmän käyttöönkin eikä aina vaan laittaisi niitä samoja koruja. Kuten sanotaan, vaihtelu virkistää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti