sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Indiedaysin bloggers inspiration day + blog awards


Täällä väsynyt, mutta tyytyväinen mamma kirjoittelee eilisestä mukavasta päivästä. Matkattiin yhdessä Kuulasta ja Kepeää Tuiren kanssa Indiedays bloggers inspiration dayhin ravintola Sipulin talvipuutarhaan. Tarjolla oli pientä naposteltavaa ja alkolipitoinen juomatarjoilu. Pääantina oli mielestäni kuitenkin tavata muita Indiedaysin bloggaajia. Nyt onkin monta uutta blogia sitten käytävänä läpi, kunhan vaan ennättäisi ja vielä muistaisikin ne kaikki. Inspiration dayssä oli erilaisia ständeja, joista yksi oli tämä vinkkien saaminen  ruokakuvauksiin. Itse harjoittelin siinä suljinajan käyttöä liikkeen pysäyttämiseen. Tällainen otos siitä sitten tuli.


Päivän aikana oli myös erilaisia luentoja mm. kuvankäsittelystä ja yhtenä oli näiden tähtivieraiden haastattelut. Fanny Lyckman ja Victoria Törnegren olivat saapuneet Ruotsista ja suomalainen Sandra Hagelstam Lontoosta. Erittäin kauniita daameja kaikki.


Päivä päättyi sitten Indiedaysin Blog Awardseihin ravintola Tivoliin, jossa oli taas kiva rupatella muiden bloggaajien kanssa ja ihastella kauniita vaatetuksia. Intouduttiin sitten vielä jatkoillekin yökerho Maxineen Kuulasta ja Kepeän Tuiren sekä Lumo Lifestyle -blogin pitäjän sekä heidän seuralaisten kanssa. Olipas hauska käydä pitkästä aikaa tuulettumassa, vaikka nyt onkin aikamoinen väsy päällä.


Niin ja päälle valikoitui sitten tämä pikkumusta pitkien saapikkaiden ja Chanelin kaninkarvalaukun kera. Onneksi meni sentään tuo mekko kiinni, kun näitä raskauskiloja on vielä jokunen jäljellä. Pitäisi varmaan jossain vaiheessa ruveta tuumasta toimeen eikä vaan voivotella. Thaimaan reissukin lähenee ja olisi kiva olla vähän enemmän rantakunnossa :)

10 kommenttia:

 1. Oli kiva tavata eilen. Muiden bloggaajien tapaaminen onkin näiden tilaisuuksien parasta antia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan kiva tavata. Toivottavasti törmätään toistekin. Täytyykin tulla kyläilemään sinne blogiisi :)

   Poista
 2. Ihanalta näytät! Oli tosi kiva tavata ♥

  Happy Sunday!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat! Tuosta vesiotoksesta tulikin hieno. Mun kamerassa on myös kauniita kuvia sinusta ja ystävästäsi. Voin lähettää sulle kunhan kerkiän. Meillä oli ihan superhauska ilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan tosi kiva ilta. Ensi kertaa odotellessa. Kiitos muuten vielä niistä kuvista :)

   Poista
 4. Olipas kiva nähdä pitkästä aikaa, näytit oikein kauniilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Samoin, näytit oikein nätiltä ja oli kiva nähdä pitkästä aikaa <3 Harmi, ettei illalla sitten enää nähdy kuin ihan vilahduksella. Jämähdetiin sitten istumaan ja kun lähdettiin siitä liikkelle, niin suurin osa ihmisistä oli jo lähtenyt :(

   Poista
 5. Olipas kiva taas nähdä! Harmi kun ei nähty enä myöhemmin uudelleen. Olis ollut kiva kuulla enemmän sun kuulumisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Ei tosiaan nähty sitten enää iltasella, että olisi voinut vaihtaa kuulumisia tarkemmin. Jämähdettiin kaverini kanssa istumaan ja kun lähdettiin liikkeelle siitä, niin suurin osa oli jo lähtenyt. Onneksi sentään ehdittiin näkemään pikaisesti päivällä. Ensi kerralla sitten :)

   Poista