perjantai 24. lokakuuta 2014

Mitä Blog Awardseihin päälle?

Taas kerran vaateongelmaa tänne asti pohdittavaksi. Pitäisi nimittäin pikkuhiljaa miettiä mitä sitä laittaisi päällensä viikonlopun Indiedaysin Blog Awardseihin. Dress code on inspirational, joten eipä siitä sen enempää saa oikein otetta. Olisi ollut huomattavasti helpompaa, jos kutsussa olisi lukenut tarkemmin mitä tulisi olla päällä, vaikka nythän tosiaan on sitten ainakin valinnanvaraa.  Kyselin vähän, että mitä viime vuonna vierailla on ollut ja kuulemma on ollut aika juhlavasti pukeutuneita, joten tulee vähän paniikkia, että mitä sitä itse sitten laittaisi päällensä. Nykyään kun tulee niin harvoin käytyä ulkosalla, että kaapissa ei ole oikein mitään kunnollista. Biletysvaatteet ovat suurinpiirtein ennen kaikkia raskauksia, jotka eivät todellakaan mahdu enää päälle ja ovat kaiken lisäksi so out of fashion. Kaappi olisi kyllä täynnä mustia jakkupukuja, mutta kun ne päällä on aina töissäkin, niin eipä niissä ole kovin juhlan tuntua, jos työvaatteilla lähtee ulos, mutta toisaalta musta jakkupuku on ehkä aina toimiva ja varma valinta, vaikka ehkä vähän tylsä.

Tässä vähän vaihtoehtoja, joita kaivoin kaapista vaihtoehdoiksi ja jotka mahtuvat yleensäkin päälle.

Vaihtoehto A: pallomekko. Jotenkin tämä on ehkä hieman liian arkisen oloinen ja tässä mekossa pitäisi olla muutama kiloa hoikempi. Eipä ole tainnut olla edes koskaan päällä, ehkäpä juuri siksi, että pitäisi olla hieman laihempi tähän.

 

 Vaihtoehto B: Tämä pikkumusta on ollut pitkään luottomekkoni. Itse ehkä kallistuisin tämän kannalle, vaikka onkin aika avonainen. Peittää paremmin noita makkaroita, kuin tuo ylempi pallomekko :)


Vaihtoehto C: Musta jakkupuku karvakauluksen kanssa, jonka muuten ostin viime viikonloppuna I Love Me -messuilta. Olipahan taas oikea heräteostos. Tämä voisi olla myös ilman tuota kaulusta, mutta tosiaan siitä tulisi sitten tällöin aivan normaali työvaatteni.


 Vaihtoehto D: mustat suorat housut röyhelötopin kera. Edestä ihan kiva, mutta takaa aika paljastava.


Sitten kun saisi päätettyä tuon asun, niin pitäisi vielä miettiä, että mikä veska sen kanssa.  Alla oleva olisi ehkä noiden mekkojen kanssa se kivoin vaihtoehto. Ehkä kuitenkin hieman ongelmallinen laukku, kun nykyinen puhelimeni ei mahdu sen sisälle eikä kyllä paljon muutakaan.


Toinen vaihtoehto olisi tämä Guessin laukku, jota on jo kiitettävästi tullut ulkoilutettua. Tämän yleensä nappaan mukaani, jos lähden ulos...siis sen kerran kaksi vuodessa :)


Viimeisenä vaihtoehtona on ikivanha Chanelin karvalaukku. Tätä ei ole kyllä tullut paljoakaan käytettyä. Pitäisköhän valita se, kun siihen ainakin mahtuisi puhelinkin mukaan ja näkisi sekin taas pitkästä aikaa maailmaa pölyttyneenä kaapin perukoilta?


Tällaisia pähkäilyjä siis tällä kertaa. Onpas mukavaa kun on jo perjantai!

14 kommenttia:

 1. No ainakin tuo chanelin karvalaukku liikenteeseen! Karvakauluskin olis aika kiva... ja tuo pikkumusta. Mä jätän juhlat väliin taas kerran, mutta ehkä sit seuraavan kerran...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että sulta jäi juhlat välistä. Oli tosi kivaa. Ehdottomasti sitten seuraavalla kerralla mukaan. Chanel pääsi tosiaan ulkoilutukseen ja vähän tuulettamaan kaapin pölyjä pois pikkumustan kera :)

   Poista
 2. Mun suosikki on D. Tyylikäs, rento ja nuorekas :) Ja onhan pikkumustakin tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkumusta valikoitu sitten päälle. Onneksi meni sentään kiinni, kun vähän pelkäsin, että mahtaakohan se mahtua edes päälle :)

   Poista
 3. Kaikki on tosi upeita, jos pakko ois itellä valita, niin B tai D :) Ja toi karvalaukku on niiin hieno, et "pakkohan" senkin on päästä vähän tuulettumaan :)
  Upea nainen olet, höh, missä muka makkaroita :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 <3 <3 onneksi noita makkaroita ei niin tuossa kuvakulmassa näy. Sivulta päin sitten näkyykin kivasti tuo pömppis, joka ei vaan tunnu häviävän mihinkään ;) Siinä se vaan sitkeästi pysyy mukana!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Se oli kyllä kova vastus tuolle pikkumustalle, jonka sitten loppujen lopuksi valikoin päälle.

   Poista
 5. Mä laittaisin sen röyhelötopin ja karvalaukun :-D Mutta se "röyhelömekko" oli myös kiva! Vähän erilaista jos haluaa, niin sit se toppi + housut + karvalaukku!
  Mäkään en yllättäen pääse... Vähän on tuota matkaa nimittäin liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo vähän olisi turhan pitkä matka tulla visiitille. Ehkä sitten ensi kerralla satutte olemaan Suomessa sopivasti. Kivaa ainakin oli, joten toivottavasti pääset joskus mukaan. "Röyhelömekko" valikoitui sitten päälle. On muuten joskus ostettu Jenkeistä. Siellä kun tuota valikoimaa on vähän enemmän kuin täällä.

   Poista
 6. Kaikki vaihtoehdot tosi kivoja! Eli laitat minkä vaan niin hyvältä näyttää. Mukavia juhlia! :)

  VastaaPoista
 7. Chanel ehdottomasti matkaan, on aivan mielettömän upea! Asuista B ja D ovat minun suosikkejani.
  Hauskaa iltaa, itse en harmillisesti pääse tänäkään vuonna:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan harmi, että et päässyt juhlimaan. Oli oikein mukavat kekkerit. Ehkä sitten ensi kerralla. Asuksi valkkautui juurikin tuo vaihtoehto B eli pikkumuta ja Chanel pääsi ulkoilutukseen. Sai sekin karistettua vähän pölyjään :)

   Poista