perjantai 30. tammikuuta 2015

Bloggaajan hemmottelupäivä

Sain viettää keskiviikkona oikeaa bloggaajan hemmottelupäivää, kun kaksi eri tilaisuutta osui samalle päivälle. Onneksi toinen oli ensin aamulla ja toinen iltasella, jotta pääsi osallistumaan molempiin.

Keskiviikko alkoi tosiaan kivasti Tammer-Tukun PR-päivällä aamupalan kera. Tarjolla oli katsaus Tammer-Tukun kevään uutuuksiin. Esillä oli mm. uudistunut Mustang-sarja, joka oli saanut uuden ilmeen.
Näistä tulee niin kesä mieleen. Voih! Olispas jo uusia pottuja voin kera. Nam! Itse tykkään myös erityisesti emalisista astioista. Tuovat heti sellaiseta vanhan ajan tunnelmaa.


Ja jos naapurin haluaa tehdä kateelliseksi, niin pihaan kannattaa tuoda tuo uusi hieno Mustangin grilli, joka näkyy oikeanpuoleisessa kuvassa. Tuo taitaa olla kyllä jokaisen isännän tai miksei emännänkin unelma. Nykyään kun grillailussakin mennään jo hifistelyn puolelle eikä se ole enää pelkästään sitä makkaran grillailua takkatulella.


Rento saunakiulut ovat saaneet myös uudet pirtsakat värit.


#tammertukku
#tammertukkuprday
#mustanggrill

Keskiviikko ilta sitten puolestaan pyörähti käyntiin Messukeskuksessa järjestetyssä tapahtumassa, jossa oli tarkoitus pohtia vähän Habitaren tulevaisuutta ja ottaa myös bloggaajien näkökantoja huomioon. Kiva nähdä, että mitä kaikkia ideoita sitten otetaan ihan käytäntöön. Illan aikana tutustuttiin myös uudistuneeseen Fazerin kahvilan ilmeeseen ja kuultiin itse suunnittelijalta toteutuksen taustoja ja mistä tuotteet ovat peräisin samalla tietysti nauttien Fazerin kahvilan antimia.


Hih, ja hyvin pyyhkii minun laihiksen kanssa, kun näitä oli tarjolla. Pitikö ottaa, no tietysti piti. Sehän olisi kuin hukkaan heitettyä rahaa, jollei ota, jos kerran tarjotaan. Viis laihiksista tai siitä, että meillä on miehen kanssa sellainen veto käynnissä, että pariin kuukauteen ei syödä mitään makeaa tai se maksaa 50 euroa kerta. Ollaan siis nyt ihan hys hys, että vetäisin sekä tuon porkkanakakkupalan (joka oli muuten tosi hyvää), suklaafondantin sekä vielä parit suklaat. Tulisi muuten vähän turhan kalliit jälkkärit. Onneksi tuo mies ei koskaan lue tätä minun blogia, joten voi ihan vapaasti sen täällä kailottaa :)


Muutama makupala Fazerin kahviloiden uudistuneesta lookista. Etualalla Yrjö Kukkapuron 60-luvulla suunnittelema tuoli. Valitettavasti en nyt muista kenen suunnittelijan tuo pöytä oli, mutta varmaan alkuperä löytynee samalta vuosikymmeneltä. 
 Bloggaajat pääsivät tutustumaan illan aikana myös Messukeskuksen tarvikevarastoihin ja kavuttiin myös tuonne melkein 25 metrin korkeuteen kävelysilloille katsomaan Messuhallia yläilmoista päin. Alapuolella oli juuri sopivasti rakenteilla nyt viikonloppuna olevat MP-messut. Eipä sitä ole koskaan tullutkaan ajatelleeksi, että kuinka hirmuinen homma tuossa kaikessa rakentamisessa on ja kuinka paljon kaikkea rekvisiittaa tarvitaan. Nytkin ihan kauhakuormaajat lastasivat hiekkaa hallin lattialle, jonne oli ilmeisesti tarkoitus tulla endurorata. Kaiken kukkuraksi tuo samainen hiekka pitää viedä poiskin ja tyhjennykset tapahtuvat yleensä heti messujen loputtua sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä, koska uuden viikon alkaessa, alkavat taas uusien messujen rakentaminen.


Oikein ihanaista viikonloppua kaikille!

#messukeskus
#habitare

5 kommenttia:

 1. Oli tosi mukavaa jälleen nähdä ja herkut olivat tosi hyviä :)
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia!
  Tuo Tammer-Tukku ei tosiaan vastaa ihan mielikuvia Löytöliiteristä, jos on sattunut nämä mielikuvissaan yhteen niputtamaan. Todella hienoja juttuja heillä. Tuo iso grillikin on hypisteltynä todella massiivinen ja hieno vehje, vaikken itselle saisikaan perusteltua tonnin investointia grilliin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tammer-Tukulla on tosiaan todella iso repertuaari eri tuotteita ja hienoa, että Suomesta löytyy vielä tällaisia perhetaustaisia yrityksiä. Minulle kanssa kelpaisi vähän pienempi kaasugrilli, mutta tuo meidän isäntä haaveilee tuollaisesta massivisesta grillistä. Kohta meilläkin olisi grillin uusinta edessä, kun rupeaa vetelemään viimeisiä tuo meidän vanha kaasugrilli. Saas nähdä mihinkä sitten päädytään. Saako mies voiton vai miten käy? ;)

   Poista
 3. Oi että miten ihanissa merkeissä on ilta vielä jatkunut. <3 Ooh en kesä noita herkkuja. Toivottavasti taas tavataan ja pikkumies mukana tietenkin. <3

  VastaaPoista