keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Puuauton tuunailua


Löysin kirppikseltä muutamalla eurolla vanhan ison puuauton, jonka ostin tuunailuprojektikseni. Puuautolla ei ollut ikää kuin vajaat 20 vuotta, joten ei ollut mikään antiikkinen menopeli, joten voi hyvällä omalla tunnolla tällaisia muutoksia tehdä. Aitoihin antiikksiin puuautoihin ei todellakaan sovi mennä tällaisia tuunailuja tekemään.


Puuauto oli väritykseltään alunperin sellainen kulahtaneen punaisen, vihreän ja mustan sekoitus. Juuri nuo virttyneet värit tekivät siitä vähän ankean oloisen, joten päätin sitten maalata sen kokonaan uuteen uskoon valkoisella, vaaleansinisellä ja mustalla. Luonnollisesti puuautoon piti vielä tunkea noita tähtiäkin koristeeksi. Kyljessä olevat tähdet ovat ihan puisia puutähtiä, jotka maalasin vaaleansinisiksi ja kun niitä ei ollut tarpeeksi tein tähtisabluunan, jolla tein loput tähdet. Nyt auto sopii myös edelliskesänä tuunaamani tähdin varustetun lelulaatikon viereen, kun samat värisävyt. Meikäläisen omaa tähtisarjaa :)


Ensin meidän pikkumies oli aivan kauhuissaan, että "äiti mitä sä teet mun puuautolle. Sä pilaat sen." Mutta sitten kun hän näki lopulta lopputuloksen, hän olikin, että "vau, siitä tulikin kiva". Nyt hän ei millään malttaisi pitää sitä sisällä, vaan pitäisi saada lastattua hiekkaa lavalle ja kipattua sitä eri paikkaan. Hauskaa, että tämä auto pitää myös ihan samanlaista ääntä kun sitä työntää, mitä vanhat antiikksiet puuautot.  


Heissulivei!


2 kommenttia:

  1. Tulipa siitä kivan näköinwn. Pitää itekkin bongata jostain puuauto ja tuunata se :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Noita puuautoja näkyilee aina silloin tällöin kirppiksillä, joten eiköhän jostain löydy.Metsästysonnea :)

      Poista