lauantai 31. tammikuuta 2015

Gamardenin luonnonkosmetiikkaa + lukijatarjous

Kuten moni vakiolukijani jo tietääkin, että olen kova luonnonkosmetiikan kannattaja ja nykyään tuleekin testattua paljon erilaisia luonnonkosmetiikan merkkejä. Nyt testauksessa ovat nämä Lounais-Ranskasta tulevat Gamardenin luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteet. Olenkin ollut näihin erityisen tyytyväinen ja iho on raikastunut. Plussaa saavat vielä pakkausten isot koot, joten tuotteet ovat riittoisia, mutta hinta on kuitenkin kohtuullinen. Koko Gamarden-ihonhoitosarja on luomusertifioitu. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä raaka-aineita eikä allergisoiviksi osoittautuineita aineosia. Niille, joille luonnonkosmetiikka ei ole vielä tuttua, niin luonnonkosmetiikassa kaikki aineosat ovat luonnonmukaisia ja erityishuomion kohteena on tuotteen koko elinkaari sekä ihmiseen että luontoon. Nykyään ihmisten synteettisten kemikaalien kuormitus on todella runsasta jo pienestä pitäen. Jos vain suinkin on mahdollista, niin kannattaa pysähtyä miettimään edes hetkiseksi, että mitä ihollensa laittaa ja minkä kemikaalikuorman elimistöönsä haluaa. Onhan iho suurin elimemme ja iholle laitetut tuotteet imeytyvät myös osin elimistöömme. Pitkällä juoksulla kukaan ei oikein edes vielä tiedä, että mitä kaikki kemikaalit aikojen saatossa tekevät elimistössämme.

Alla vielä tarkempaa tuotetietoa testaamistani tuotteista:


Gamarden Hygiene Douceur hellävarainen puhdistusmaito ja kasvovesi sopivat kasvojen puhdistukseen ja meikinpoistoon. Puhdistusmaito puhdistaa tehokkaasti myös vahvan meikin sekä sopii herkälle silmänympärysiholle. Kasvovesi on alkoholiton ja auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon. Hygiene Douceur -sarjan hoitavat raaka-aineet edesauttavat ihon pintasolukon uudistumista, ärsyttämättä, kuivattamatta tai ohentamatta sitä.

Gamardenin sarjasta löytyy myös ravitseva Nutrition Intense huulipuikko, joka kosteuttaa ja hoitaa huulia hellävaraisesti. Minä olen oikein huulirasvojen suurkuluttaja ja en voisi elää ilman niitä. Nyt voi hyvällä omallatunnolla levitellä tuotakin huuliinsa, kun tietää ettei mitään synteettisiä kemikaaleja mene sen myötä suuhun.


Gamardenin Prés-age-sarja on tarkoitettu erityisesti aikuiselle iholle, koska se uudistaa ja korjaa ikääntymisen merkkejä. Itselläkin tuota ikää on jo sen verran, että on ihan perusteltua ottaa käyttöön tällainen uudistava ihonhoitosarja. Prés-age -sarjan innovatiivisuus perustuu neljän luontaisen aktiiviaineen yhteisvaikutukseen:
- puhdistava, kiinteyttävä vaikutus luomulaatuisista eteerisistä öljyistä
- uudistava ja hapenottokykyä parantava vaikutus lehtivihreästä
- ravitseva, korjaava, kosteuttava vaikutus luomuarganöljystä ja luontaisista antioksidanteista
- antioksidanttinen, rauhoittava ja anti-aging -vaikutus Gamarde-les-Bains -vedestä.

Prés-age -silmien- ja huultenympärysvoide on tummia silmänalusia vaalentava, turvotusta laskeva ja ihoa vahvistava. Tuote levitetään iholle hellästi taputellen.

 Prés-age Soin Jour Et Nuit päivä- ja yövoide on täyteläinen ihoa kiinteyttävä, kirkastava ja uudistava hoitovoide nimenomaan ikääntyvälle iholle. Iltaisin on hyvä levittää yksi painallus myös Prés-age uudistavaa seerumia, joka sisältää vehnänalkio- ja arganöljyä sekä rosmariinin, tinjamin, sypressin ja laventerlin eteerisiä öljyjä. Seerumin tarkoituksena on kiinteyttää, kirkastaa, syväkosteuttaa ja uudistaa ihoa tehohoitona. 

Gamardenin luonnonkosmetiikan tuotteita on myynnissä mm. Elonaturan nettikaupassa, jonne pääset tästä klik klik. EloNatura on nimenomaan ranskalaista luonnonkosmetiikkaa ja luontaisia ravintolisiä maahantuova ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista konsultoiva yritys. EloNaturan edustamia merkkejä ovat Gamarde, Holistica ja BHome. 

Sitten mukavaan lukijatarjoukseen. Elonatura tarjoaa blogini lukijoille kaikista verkkokaupan ostoksista -20 % alennuksen 31.3.2015 asti. Alennuksen saa koodilla Kristalli. Hyviä shoppailuja!

Minulla on tällä hetkellä testauksessa myös Elonaturan Holistican luontaiset ravintolisät, mutta niistä sitten tulossa ihan oma postauksensa.2 kommenttia:

  1. Kiitos alekoodista ja vinkeistä. Harmi, että ehdin juuri ostaa uudet kosmetiikkatuotteet, mutta jos sitten seuraavaksi kokeilisi noita. -Päivi T.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasithan, että alekoodi on voimassa maaliskuun loppuun asti, joten kannattaa laittaa muistiin :)

      Poista