perjantai 9. tammikuuta 2015

Joulu siivottu pois!


Sinne se joulu sitten meni! Nyt on kaikki jouluiset tavaratkin saatu siivottua pois ja tuolla vaatehuoneen perukoilla ne odottelevat taas vuoden päivät, kunnes ne taas intoa puhkuen kaivetaan esille ja odotellaan joulupukin tuloa. On se vaan niin ihana hetki laittaa noita jouluisia juttuja sitten taas esille.

Vähän piti tuota Nisseperhettä vielä kasvattaa tuolla megakokoisella Helen tontulla, kun se oli joulun jälkeen pienessä alessa ja neidolla sattui olemaan ihan kiva vaatetuskin. Ehkä sitten ensi jouluna daamille poikaystävä. Saas nähdä syttyykö rakkaus ja mitä sitä taas ensi jouluna onkaan valikoimassa. Aina kun ei tiedä onko mitään sellaista Nisseä valikoimassa, joka säväyttäsi millään tavalla. Joskushan nuo ovat olleet jopa aika rumia...anteeksi nyt kaikki Nisse-fanit :)
Näyttääpäs tämä meidän koti nyt jotenkin hirmu tyhjältä, kun nuo joulutavarat ovat poissa. Tosin meillä kyllä riittää tätä tavaraa ihan muutoinkin yllin kyllin, ettei tyhjäksi kyllä käy. Pitäisi varmaan käydä ostamassa tämän vuoden ensimmäiset tulppaanit viikonlopun kunniaksi, niin saataisiin jo keväistä fiilistä kotiin.


2 kommenttia:

 1. Samoilla ajatuksilla, kumman paljasta, kun joulukoristeet ja kuusi lähti. Mutta nyt jo tuntuu siltä taas, että siltikin on roinaa liikaa. :) Keväiset tulppaanit kuulostavat niin ihanalta, omat lempikukkani.

  Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vika, että tavaraa kyllä riittää :) Mun tulppaanit vaihtuivatkin tänään kaupassa ruusuihin, kun olivat niin hyvässä tarjouksessa :)

   Poista