torstai 15. tammikuuta 2015

Ensi talven topat

 Meillä varaudutaan jo ensi talveen ja hankinkin jo molempien poikien topat näin sopivasti alennusmyynneistä. Minulla kun on paha tapa hankkia näitä vaatteita aina etukäteen varastoon. Pikkumiehen osalta on yleensä toiminut se periaate, että otan yhden koon isomman mitä nyt on käytössä, mutta tuon meidän vaavin haalarin kokoa olikin sitten jo vähän vaikeampi arvioida, mutta veikkaanpa, että tuo Racoonin haalari on ihan passeli. 


Tämä Racoonin Skjold Oxford Baby tähtihaalari tuli meille Lasten Taikamaasta. Hih, tähtiä tietysti! Haalarin edessä on vielä iso tähti kruunamassa kokonaisuuden. Sisäosa on lämmintä microfleeceä ja toppaus termolite vanua. Meillä ei ole olekaan ennen ollut Racoonin talvihaalaria, joten kiva testata nyt myös sitten sen laatu.


Pikkumiehelle hankin alennusmyynneistä nämä Ticketin Arena toppahousut ja Acelo Navy Animal toppatakin. Housuja ostin itseasiassa vielä kahta eri kokoa, kun tuo Ticketin housujen kangas oli tuollaista kulutuksen kestävää ja meidän pikkumies kun saa kaikki housut aina puhki polvista, joten jos nämä kestäisivät vähän pidempään. Taidankin ottaa jo nuo pienemmät tänä talvena käyttöön ja säästää nuo isommat sitten ensi talveen.


Pikkumiehelle löytyi myös mukavasta alesta nämä Sorelin talvikengät. Itselläni on myös nämä Sorelin talvikengät käytössä ja eipä ole varpaat palelleet. 


Voihan kääks! Ensi talvena meikäläinenkin on sitten jo töissä ja vaavikin tarhassa ja meidän pikkumiehestä on tullut koululainen. Aika isoja muutoksia siis tulossa, mutta onneksi saan nauttia tästä kotiäitiydestä vielä hetkisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti