perjantai 24. huhtikuuta 2015

Mitäs mieltä olette? Sopiskos?

Mitäs mieltä olette tästä klaffipiirongista? Jotenkin ihastuin tähän, mutta en ole oikein varma, että mitä tekisin tämän suhteen. Varasin sen jo itselleni, mutta vielä emmin sen suhteen. Onko vähän liian "krumeluuri" ja vanhanaikainen. Lisäksi mietin, että maalaisinko sen valkoiseksi. Meneekö koko piironki piloille? 

Ajattelin tätä vähän meidän pikkuneidin koululaispöydäksi, mutta ei ehkä ole järkevin vaihtoehto siihen tarkoitukseen. En tiedä miten tuo aukeava klaffi tuossa pelittää eli kestääkö käytössä, kun sen alla ei ole mitään kannattimia ja tuo tyyli ei nyt tietysti ole ihan koululaispöytää. Kertokaas nyt teidän mielipide. Nyt saa laukoa ihan suoraan, että "hirveä, älä osta" tai "voisi toimia, osta"


12 kommenttia:

 1. Tykkään aivan mielettömän paljon <3 Huomenna nähdään Cride <3

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä aivan ihana! Mulla on etsinnässä tämmöinen meille mutta ei ole vielä löytynyt sopivaa..

  VastaaPoista
 3. Älä ainakaan maalaa! Jossei miellytä alkuperäisessä kunnossa niin älä osta. :D Minua suruttaa ne lukuisat huonekalut, jotka ovat kokeneet karmean kohtalon ja joutuneet "kotikutoisesti" suditun valkoisen maalin alle. Näen enemmän arvoa kalusteilla, kun ne ovat alkuperäisessä kunnossa tai tarvittaessa hyvin entisöityjä.

  -Nefer

  VastaaPoista
 4. Minustakin lipasto on tosi kaunis!!

  VastaaPoista
 5. Osta tai älä, mutta ÄLÄ MAALAA!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana, mutta ei ehkä sovellu koulupöydäksi!! Jos ostat, Älä Missään Nimessä Maalaa!!!

  VastaaPoista
 7. Mä en tykännyt kyllä nyt tuosta kauheesti, jotenkin siinä joku tyylijuttu pitää silmään. Väriä ihmettelin, onko toi uusi vai oikesti vanha? Ei yhtään suomalaistyylisen oloinen, onkohan tuotu Virosta? Valkoisena se olis kivempi. Musta ei ole väliä, jos käyttöhuonekaluja maalaa oman tarpeen mukaan. Kyllä alkuperäistavaraa on museoissa varmasti tarpeeksi. En jaksa tavaraa (= materiaa) surra, jos joku maalaa niin maalaa!

  VastaaPoista
 8. Olipa hyvä, että hankit nuo edellisen postauksen hienot käyntikortit. Löysin sitten blogivierailulle :). Oli mukava tavata eilen. Toivottavasti teillä oli riemukas iltakin Tuiren kanssa. Terveisin uusin lukijasi Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kun tulit tänne kylään ja tervetuloa lukijaksi. Täytyykin tulla heti sinne sinulle päin kylään tai unohdan.

   Poista
 9. Älä osta. Ei kyll oo sellainen "ihan oikea" klaffipiironki. Eikä ehkä puhtaasti mitään tyyliä. Oisko uusvanha? Ajanoloon saattaa olla hankala sijoittaa mihinkään muiden tavaroiden kanssa.

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille kommenteista! Pähkäilin kyllä, että mitä ihmettä sen kanssa teen ja kävin vielä toistamiseen sitä katsomassa ja jäin vielä edelleen miettimään. Päädyin kuitenkin sitten siihen ratkaisuun, että ostan sen, kun jäi sen verran kummittelemaan mieleen. Nyt sitten olisikin se seuraava etappi miettiessä, että mitä teen sen kanssa. Se on nimittäin laatikoiden ja kaapin sisältä aika epäsiistissä kunnossa ja niitä ei taida saada pois/peittoon kuin maalilla :(

  VastaaPoista