sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Muumimuki kesä 2015 Hetki rannalla

Taas tämä Muumihöperö täällä pääsiäisenä höpöttelee vaan näistä mukeista. Huomasin, että oli nimittäin tullut tuo kesän 2015 muumimuki ja kulho jo myyntiin. Näytti olevan esim. tuolla Scandinavian Design Centerissä tarjouksessa. Kaipa tuokin muki ja kulho pitää taas ostaa valikoimiin ja vielä kolmin kappalein joka lapsukaiselle. Aika kallista touhua tämä keräily nykyään.
Hetki rannalla Muumimukin sivuille pääset suoraan tästä. Niin ja vinkkinä vielä, että jos tuo Ruotsin muki eli Håll Sverige Rent tai suomalaisittain Pidä Ruotsi siistinä muumimuki puuttuu, niin kannattaa yhdistää samaan tilaukseen. Itse tilasin tuolta sen 6 kpl setin, kun yli 99 tilaukset tulevat ilman postimaksuja. Håll Sverige Rent kuuden mukin pakkaukseen sivuille pääset suoraan tästä. Yhden mukin hinnaksi tulee näin ollen n. 28 €/kpl, kun muualla sen hinta on mielestäni ollut 29,90 euroa. Itse jaoin tuon kuuden setin kavereiden kesken. 

"Hetki rannalla sesonkimuki on saanut kuvituksensa Tove Janssonin kirjasta Muumipeikko rakastuu. Tarina kertoo siitä, kun Muumipeikko rakastuu Primadonnaan, sirkuksen hurmaavaan tähteen, joka on tulvan jälkeen rantautunut Muumilaaksoon. Kun muumit lähtevät pelastamaan tulvan uhreja, löytävät he kokonaisen sirkuksen. Muumipeikko huomaa Primadonnan ja rakastuu korviaan myöten.  Muumipeikko tutustuu myös muihin sirkusartisteihin, muun muassa Emeraldoon, joka hänkin on rakastunut. Huomatessaan, että rakkaus ei ole helppoa, saavat ystävykset tukea toisistaan. Tarinalla on kuitenkin onnellinen loppu, sillä Muumipeikko huomaa oikeastaan rakastavansakin Niiskuneitiä"


Tässä vielä kuva Håll Sverige Rent muumimukista. Kirjoittelinkin tästä mukista jo aiemmin ja postauksen näet täältä. Tämä mukia tehdään vain rajoitettu erä eli jos tätä mukia haluaa, niin ei kannata hirvittävän kauan jäädä odottelemaan. Erikoisuutena tässä mukissa on se, että sitä myydään vain Ruotsissa tai ruotsalaisen nettikaupan kautta. Ja meitä suomalaisia tietysti lämmittää se tieto, että tämä muki on valmistettu Suomessa, toisin kuin muut mukit tehdään Thaimaassa.

Ihanaista pääsiäisen jatkoa muumitunnelmissa! :)6 kommenttia:

 1. Ruotsimuki on kyllä niin ihana, että tilasin niitä kaksin kappalein ja kimppatilauksena tehtiin. Kiitos ystävän tyttären ystävän avusta. :) Kesämukikin on ihan kiva, hieman värit ovat yksiulotteiset, keltainen kun ei ole lemppari.

  Oikein mukavaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä, että ruottin muki on jo kanssa kotiutettu :) Tuo kesämuki on kieltämättä vähän pliisuhko väritykseltään, vaikka kaipa se silti täytyy ostaa. En vaan kohta enää tiedä, että mihin tungen kaikki nuo mukini.

   Poista
 2. Nämä mukit on niin ihania! <3 Vaikken itse keräilijä varsinaisesti olekaan, kummasti niitä aina tulee ostettua. :) Kivaa pääsiäisen jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, noissa Muumimukeissa on joku kumma veto ;) Eihän ne jotkut ole kovin kauniitakaan, mutta silti olen itsekin niitä ostanut.

   Poista
 3. Sain eilen molemmat näistä mukeista ja on pakko sanoa, että kuvat ei anna oikeutta näille. Tykkään, tykkään ja tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa! Itseltäni vielä puuttuu tuo kesämuki, mutta onneksi sen hankinnalla ei ole vielä kiire ja ei tarvitse lähteä sitä etsimään kissojen ja koirien kanssa, että mistäköhän sen saisi ;)

   Poista