tiistai 14. huhtikuuta 2015

Päivän väri on...


...vaaleanpunainen. Niin monen inhokki ja niin monen rakas väri. Kuten näistä kuvista voi päätellä, että meikäläinen kuuluu tuohon jälkimmäiseen kategoriaan. Viimeisimmältä Jenkkireissultamme tarttuikin mukaan tämä vaaleanpunainen Guessin laukku, joka toimii nykyään enemmänkin vaippalaukkuna, kuin naisellisena käsilaukkuna. No mutta pitäähän nekin jonnekin tunkea, joten miksipä ei sitten tähän.


Laukku sopii sentään jotenkin edes yhteen tämän Calvin Kleinin kukkaroni kanssa. Minulla on niin hirmuisesti kortteja ja vanhoja kuitteja kukkarossa, että en voisi kuvitellakaan itselleni normaalia kukkaroa, vaikka niin monesti olen yrittänyt sellaista käyttää. Aina olen joutunut toteamaan, että ei vaan toimi. Eivät minun korttini yksinkertaisesti mahdu sellaiseen. Tämän malliseen kukkaroon kun saa tunkea, tunkea ja taas vaan tunkea lisää kuitteja ja sitten ihmetellä, että miksi sieltä ei löydy mitään ja missä ihmeessä se juuri kaipaamani kortti onkaan, kun sieltä kuittisekamelskan ja niiden muiden miljoonien korttien seasta ei juuri sitä kaivattua korttia löydy. Siis se ei ole ongelma, että siellä niinkään rahaa olisi, vaan päinvastoin sitä on aika harvoin, kun aina tulee käytettyä vaan noita kortteja. 


Laukun seuraksi piti sitten heräteostoksena ostaa tämä vaaaleanpunainen Vilan takki. En todellakaan ollut mitään tällaista menossa ostamaan, mutta tämän kanssa sitten palasin kotiin. Nyt sitten ollaan niin vaaleanpunaisissa ja eletään vaaleanpunaisen kuplan sisällä ;)

5 kommenttia:

 1. Söpö laukku! Vaaleanpunainen on ihana väri! Odottelen lisää niitä Floridapostauksia innokkaasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo vitsit kun taas saisin otettua itseäni niskasta kiinni ja kaivettua lisää niitä kuvia. On kyllä tulossa tosiaan, vaikka vähän kestää :)

   Poista
 2. Oijoi mikä laukku! Täällä tunnustautuu Guess höperö, joka häpeäkseen osti 5 Guess laukkua jenkkireissulta. Vielä osa hintalapuissa, apua.

  Kivaa kuulla sinusta, samaa mietin mihin kaikki aika menee. Ehdottomasti nähdään Indiedays-juhlissa <3 Olen ollut 5-viikkoa elämäntaparempalla, mutta ei auta, silti en mahdu mekkoihin... Yhtäkkiä kaikki liikakilot vaan humahti. Eläköön keski-ikäisyys.

  Pian nähdään Cride <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mitenkäs tuo kuulostaa niin tutulta, että hintalaput roikkuvat vielä. Arvaa vaan löytyykö multakin niitä versioita. Välillä tekee vaikka mitä löytöjä omasta kaapistaan. Ei edes muista mitä kaikkea on edes ostanut :) Kiva, että olet tosiaan tulossa kekkereihin. Rupatellaan siellä taas lisää ja vitsit tosiaan kun noita kiloja tulee ja tulee vaan. Ei niistä pääse millään eroon! Sitä se on kun on tullut keski-ikään, niin kaikki paikat alkaa repsottamaan...tai sitten se on vaan tuon maan vetovoima joka jyllää nyt enemmän ;)

   Poista
 3. Vau, makee laukku, suloinen ja söpönvärinen.

  VastaaPoista