keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Onnenpäivä!


Lapset eivät malttaneet eilen pysyä nahoissan, kun vinkkasin heille, että lähdettäisiinkö ostamaan heille vappupalloja. Tällä kertaa ei tarvinnut kahta kertaa käskeä ulkovaatteita päälle ja autoon, kun olivat nyt yhtäkkiä niin kiltillä päällä ja heti valmiita. Normaalisti meillä kun tuo lähtö kestää aina ihan hirmuisesti, vaikka enää ei ole kuin yksi tällainen tapaus, että kakka on juuri silloin housuissa, kun on puettu kaikki vaatteet päälle ja pitäisi astua ovesta kiireellä ulos. Yleensä saan karjua näille kahdelle ei vaippaikäiselle pää punaisena, että nyt täytyy jo mennä eivätkä ole saaneet edes sisävaatteita päälle, kun olen astumassa ovesta ulos. Kummaa miten se aina kestääkin, niin että hermot menee, vaikka vaatteet olisivat nenän edessä odottamassa. No nyt olivat kas kummaa yhdellä mainilla valmiita ja päästiin matkaan ilman suurempia hammasten kiristelyjä. 

Tällä kertaa oli nuo lapsukaisten vappupallovalinnat aika ennalta arvattavia. Pikkuneiti valkkasi tietysti Frozen aiheisen, isompi pikkumies Turtlesin ja vaavi kun ei vielä osaa mitään puhua tai edes ymmärrä noiden päälle oikein mitään, niin valitsin hänelle pienemmän Muumipallon. Olipahan siinä sitten vähän ihmettelemistä, että mikäs se tuollainen pallo on, mutta pitihän hänellekin ostaa oma ensimmäinen vappupallo.

"Kukkuu! Tämä pallohan on melkein yhtä iso kuin minä itse."

Mukavia vappuvalmisteluja ja vappua kaikille, jollei kuulla ennen sitä! :)

4 kommenttia:

 1. Voi, kuinka söpö postaus <3 Vappupallon hankinta täälläkin edessä. Löysin blogisisi vasta ihan hiljattain. Iloista vappua poppoollesi!
  T. Nelliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka kivaa, että olet löytänyt tänne saakka. Toivottavasti jaksat tulla uudelleenkin :)

   Poista
 2. Meiltä löytyy yllättäen samanlainen Frozen ilmapallo :-) Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, taitaa olla aika monen pikkutytön unelma tuo Frozen. Meillä kävi vähän köpelösti sen kanssa, kun se pallo oli tyhjä seuraavana päivänä. Kävin sitten reklamoimassa siitä vappuaattona ja sainkin uuden tilalle, mutta oli kaikki Frozenit sitten jo loppu. Meillä oli sitten loppujen lopuksi Tuhkimo pallo.

   Poista