tiistai 27. lokakuuta 2015

Laveran uudistunut Body ja Wellness Care -sarja

Laveran Body ja Wellness Care -sarja on uudistunut pakkausten osalta ja olikin ilo testata näitä. Pakkausten ulkonäkö onkin kokenut hienon faceliftin ja vartalovoiteiden ja suihkugeelien pakkausten koot ovat myös kasvaneet 150 ml:stä 200 ml:aan. Tämä ei ole kuitenkaan nostanut tuotteiden hintaa, vaan hinnat ovat jopa laskeneet. Kerrankin näinkin päin.


Nämä regenerating tuotteet ovat tarkoitettu erityisesti aikuiselle iholle, johon itsekin jo ikävä kyllä kuulun. Kaiholla muistelen vaan sitä ihanaa nuoruutta, joka oli ja meni ja tästä eteenpäin se onkin sitten vaan huimaa alamäkeä ja vauhti vaan kiihtyy ja tuo maan vetovoima tuo vielä oman ikävän lisänsä. Siis ihan siitähän se vaan johtuu, että paikat rupeaa roikkumaan ja löllymään. Hih! Kaikki keinot siis on otettava jo tässä iässä käyttöön. 

Käsivoide ja suihkugeeli sisältävät luomukarpalouutetta ja arganöljyä, jotka hoitavat tehokkaasti ihoa antaen samalla pitkäaikaista kosteutta ja pehmeyttä sekä suojaavat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Käsivoide sisältää sheavoita, oliiviöljyä ja hyaluronihappoa. Itse olen ottanut tavaksi, että joka ilta rasvaan kädet tällä kosteuttavalla käsivoiteella, niin aamulla onkin sitten mukava herätä, kun on pehmeät kädet. 


Laveran Pampering vartalonvoide sisältää aitoa villiruusua, joka antaakin ihanan tuoksun tälle voiteelle ja samalla rentouttaa. Tuotteen lesitiini tekee ihosta pehmeän. 


Itse suosin nykyään vain alumiinittomia deodorantteja, joihin nämä Laveran deodorantitkin kuuluvat. Tuotteen innovatiivinen koostumus sisältää helmiuutetta sekä sinkkiä. Itse olen ollut ainakin tyytyväinen tähän deodoranttiin, vaikka aluksi aluumiinittomiin deorantteihin siirtyminen tuntuikin  haasteelliselta, kun oli tottunut normaaleihin jytyihin antiperspirantteihin, mutta onneksi ainakin oma iho on tottunut jo näihin ja näillä pärjää hyvinkin koko päivän. Tosin kovasti hikoilevalle ihmiselle nämä eivät varmaan ole tarpeeksi tehokkaita, mutta ainahan voi kokeilla ja etsiä omalle iholle parhaiten sopivan alumiinittoman dödön. Aluumini on nimenomaan se aineosa antiperspiranteissa, joka tekee tulpan hikirauhasten suulle ja estää hikeä erittymästä, jolloin kainalo pysyy kuivempana eikä hiki pääse näin ollen reagoimaan hikirauhasten suulla olevien bakteerien kanssa, josta taas paha haju muodostuu. Aluumiinin vaikutusta rintasyöpiin on myös epäilty ja syöpäkasvaimista on löydetty myös alumiinia, joten itse ainakin nimenomaan tästä syystä haluan välttää alumiinia.

Laveran tuotteet ovat NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tuotanto ja tuotekehitus on tapahtunut jo yli 25 vuoden ajan Saksassa. Lavera on myös  palkittu Greenbrands palkinolla, joka myönnetään yrityksille, jotka valmistavat tuotteensa ympäristöystävällisesti, käyttävät tuotteissaan luonnonvaroja vastuullisesti sekä ovat sitoutuneet kaikessa toiminnassaan luonnonsuojeluun, sen tasapainottamiseen sekä kestävään kehitykseen. Lisää tällaisia yrityksiä kiitos!


*blogiyhteistyö*

2 kommenttia:

 1. Laveran tuotteista pidän todella paljon, lemppareina lime suihkugeeli ja kroppavoide. Kivaa että paketit uusiutui ja muuttui isommaksi ja vielä samaan hintaan. :) Laveralla on mielenkiintoinen silmänympärysvoide uutuus, joka valaisee silmänympäryksiä, aika kiva tuote sekin.

  Upeaa viikkoa ja hei lauantaina nähdään eiks je. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laveralla on kyllä hyviä tuotteita ja olen ollut myös sarjan meikkeihin oikein tyytyväinen. Tuota silmänympärysvoidetta en olekaan vielä kokeillut. Täytyykin laittaa korvantaakse :) Jee, la sitten nähdään! :)

   Poista