perjantai 16. lokakuuta 2015

Method puhdistustuotteet

Ovatko Methodin ekologiset puhdistustustuotteet tuttuja? Meillä niitä nyt on mukava arsenaali ja ajatelin kertoa teillekin vähän niistä. Method on tunnettu nimenomaan ympäristöystävällisista ja tyylikkäistä tuotteistaan. Tuotepakkaukset on valmistettu 100 % kierrätetystä muovista ja tuotteet ovat non-toxic tuotteita, mikä tarkoittaa, että oikein käytettyinä, ne ovat turvallisia ihmisille ja lemmikeille.  Näin pienten lasten vanhempana tuo jos mikä on erittäin tärkeää. Monesti tavallisia puhdistusaineita käyttäessä onkin tullut mietittyä, että mitä kaikkia myrkkyjä niissäkin mahtaa olla. Varsinkin jos käyttää  suihkutettavia tuotteita, joita käytön aikana joutuu pakostakin hengittämään. Aikamoiset varoitusukaasit kyseisissä purkeissa yleensä onkin mm. maininoilla "haitallista hengitettynä" jne. Mielellään välttäisi kokonaan puhdistustuotteiden käytön, mutta se ei taida vaan olla mahdollista. Varsinkin lapsiperheissä pinttynyttä likaa kertyy aika kiitettävästi ja pelkällä vedellä sitä ei vaan yksinkertaisesti saa millään irti, vaikka kuinka jynssäisi. Pakko siis ottaa vähän järeämmät keinot käyttöön, mutta nyt onneksi voi hyvillä mielillä suihkutella näitä myrkyttömiä kasvisperäisiä tuotteita.


Method Stainles Steel Cleaner on nimensä mukaisesti puhdistussuihke, joka on tarkoitettu ruostumattomalle teräkselle. Tuote puhdistaa pinnat ilman raitoja ja jättää pinnalle suojaavan kalvon. Meillä kun noita pieniä kätösiä on joka puolella, niin arvatenkin tämä aine on meillä aika kovassa käytössä. Ruostumattomaan teräkseen kun jää niin helposti kaikki sormenjäljet näkyviin ja ei viitsisi niitä laittaa (siis ne tavarat, ei ne lapset) kaappiinkaan koko lasten lapsuusajan.


Method Daily Kitchen eli keittiön puhdistusaine, jolla rasva ja pinttynyt lika lähtevät kertalaakista. Powergreen -teknologiaan perustuva puhdistusaine pureutuu likaan luonnonperäisten, biohajoavien tehoaineiden voimalla. Kookoksesta ja maisissta peräisin olevat tehoaineet jättävät jälkeensä raikkaan tuoksun.

Methodin astianpesuaineet ja nimenomaan astianpesuvaahto tekee käsintiskauksesta helppoa ja nopeaa, kun vaahtoa voi annostella suoraan suihkauksilla astioihin ja luonnosta peräisin olevat aineet irrottavat rasvaa ja pinttynyttä likaa. Voisiko vielä paremmin olla meikäläiselle sopivampaa väriä, kuin tuo pinkki astianpesuvaahto. Käsin tiskauksesta tulikin ihan juhlahetki, kun saa tuota suihkutella ja on myös tyylikäs pullo tiskipöydän altaan laidalla.


Uskokaa tai älkää, mutta tuo pieni tummansininenpullo vasemmalla on pyykin pesuainetta ja se ei todellakaan ole mikään matkakoko. Kyseessä on 8-kertaisesti tiivistetty kasvispohjainen pesuaine, jonka taustalla on uusi, tehokas smartclean-teknologia, joka takaa huikean peseutehon muutamalla painalluksella ja hiilijalanjälki on 35 % tavallista pesuainetta pienempi. Pesutehokin tuotteessa oli todella hyvä. Näin lapsiperheessä tahroja kun tuppaa olemaan vaatteissa aikamoisesti.

Bathroom cleaner eli kylpyhuonesuihke on kasvisperäinen puhdistusaine, jonka powergreen-teknologia irrottaa saippuajäämät ja pinttyneet tahrat liukkaasti vähentäen jynssäyksen tarvetta eli summa summarum enemmän aikaa kaikelle mukavalle. Powergreen-teknologia on viimeisintä vihreää kemiaa, jonka puhdistusvoima on peräisin luonnonperäisistä, myrkyttömistä aineosista. Vielä jopa suhkun jälkeenkin maitohapot sekä maissitärkkelyksestä johdettu dekyyliglukosidi ehkäisevät kalkki- ja saipputahroja ja jatkavat niiden liuottamista.Hih, kuten Method toteaa sivuillaan, että kunpa tonttulakkia voisi pitää ympäri vuoden ja olisi ainainen joulu. Tämä piparmittu vanilja vaahtoava käsisaippua tuokin talven ja vähän jopa jouluista tuoksua lavuaarin reunalle. Kuten muutkin Methodin tuotteet tämäkin on valmistettu vain luonnollisista biohajoavista aineosista. Nimensä mukaisesti tämä vaahtoava käsisaippua antaa mukavan vaahdon käsien pesuun.


Minulla on nyt testauksessa myös Onxon nahkabalsami ja nahan puhdistusaine. Nahan puhdistusaine tulikin oikein tilauksesta, kun tummansiniset farkkuni, vaikka ne olivatkin pesty jo monta kertaa, värjäsivät  uudenkarhean pinkin nahkalaukkuni toiselta puolelta siniseksi ja laukusta tuli aika ruman näköinen. Päätin sitten testata siihen tuota nahan puhdistusainetta ja avot, kaikki sininen väri jäi puhdisussieneen. Sipaisin sitten päälle vielä nahkabalsamia ja laukusta tuli taas kuin uusi.

Nahkabalsami sisältää lanoliinia ja mehiläisvahaa, jotka suojaavat pintaa ja tekevät vettä hylkivän. Se soveltuu käytettäväksi kiiltäväpintaisen nahan ja puisten huonekalujen hoitamiseen. Nahan ja puun puhdistusaine soveltuu puolestaan nahan ja puisten huonekalujen puhdistamiseen kuten mm. nahka-asusteet, nahkahuonekalut sekä kengät.Methodin tuoteperheeseen kuuluu myös laaja skaala muita puhdistusaineita. Kannattaa ihan kurkata heidän nettisivujaan ja tutustua laajaan valikoimaan. Sivustolle pääset tästä klik. Methodin ja Onxon tuotteita on myynnissä ainakin isoimmissa tavarataloissa kuten esim. Prismoissa sekä Stockmannilla.


-blogiyhteistyö-

2 kommenttia: