torstai 8. lokakuuta 2015

Weledan Almond sarja


Weledan suosittu Almond Sensitive Skin ihonhoitosarja herkälle iholle on laajentunut kolmella uudella vartalonhoitotuottella, joita sain testaukseen.  Uusia tuotteita ovat Almond sensitive kosteusvoide, käsivoide sekä suihkugeeli. Tuotteet perustuvat luomulaatuiseen manteliöljyyn.

Manteli ihonhoitosarjan tuotteet ovat kehitetty erityisesti aralle ja herkästi ärtyvälle iholle. Itsekin lukeudun tähän herkkähipiäisten kategoriaan. Manteliöljyn sisältämät tyydyttämöttömät rasvahapot auttavat tasapainottamaan ihon suojakerrosta ja kosteuttavat tehokkaasti samalla ehkäistäen ihon punertumista, kuivumista ja kutinaa. Mantelin E-vitamiini on nimenomaan tunnettu antioksidantti, joka taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja auttaa hidastamaan ihon ikääntymisprosessia. Nyt kun taas nuo pakkasilmat saapuivat, niin nämä tuotteet ovat enemmän kuin tervetulleita. Ilman perusrasvoja ei talvesta kyllä selviäisi, kun iho rupeaa kutisemaan ja kuivumaan niin hirmuisesti. Tuotteiden mieto mantelin tuoksu oli myös oikein miellyttävä eikä liian voimakas ja koostumukseltaan tuotteet olivat ainakin näin syksyllä tarpeeksi ihoa ravitsevia.
Weledan tuotteet kuuluvat luonnonkosmetiikan kategoriaan, joita itsekin pyrin suosimaan mahdollisimman pitkälle. Niissä kun käytetään vain luonnon omia raaka-aineita. Kaikki käytettävät kasvit ovat luomu- ja biodynaamisesti viljeltyjä. Tuotteiden testaamisessa ei myöskään käytetä eläimiä ja tuotteiden sisältö on biologisesti hajoavia. Aika vankka 90 vuoden kokemus Weledalla onkin luonnonkosmetiikan saralla.


Weledaa myy mm. Ruohonjuuri

*blogiyhteistyö*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti