perjantai 23. lokakuuta 2015

Pariisin ostokset


Mitäs tykkäätte tästä minun kirpputorilöydästäni, joka on peräisin Marche aux puces de Saint-Quen kirppikseltä Pariisista? Kyseisestä kirppiksestä olikin täällä postaus jo jokunen tovi sitten ja sen näet täältäMielestäni tämä löytö on aivan täydellinen,kun olen nimittäin etsinyt tuollaista Suomesta jo jonkin aikaa, mutta en ole raskinut ostaa, kun hintaa on ollut kuitenkin kolminumeroinen luku. Nyt sitten vihdoin tärppäsi ja hintakaan ei ollut mielestäni paha siihen nähden, että tuo malja on hopeoitu. Alunperinhän tuo taitaa olla ihan viinicooleri, mutta itse ostin sen kukkamaljakoksi. Saa vähän näyttävyyttä ruokapöydän päälle. Samaiselta Pariisin kirpputorilta ovat nämä vanhat tinasotilaat, joita toin pikkumiehelle.


Joka reissulta pitää tietysti tuoda jääkaappimagneetteja. No ei ollut tämäkään reissu poikkeus ja magneettikokoelma kasvoi taas aikamoisesti. Tässä vain osa niistä.


Meikäkäisellä taitaa olla joku fetissi söpöjen peltirasioiden osalta ja niitäkin kerääntyi tuolta reissulta. Tuohon keltaiseen peltirasiaan leivotaan sitten joulupiparit ja niitä napostellessa voikin sitten kaiholla muistella Pariisia.


Näitä perinteisiä Pariisi krääsää tietysti piti ostaa, kuten kunnon perusturistin kuuluu tehdä. Eiffelin tornikin löysi tiensä meille, kuten alkukuvasta näkyy.


Lapsille tuli Pariisin tuliaisina mm. nämä Zara Homen tohvelit. Isommalle koulutohveleiksi ja pikkuneidille tarhaan.


Vaatteitakin tuli ostettua itselleni jonkun verran, mutta en lähtenyt niitä tänne saakka kuvailemaan. Oli kyllä ihana paikka myös shoppailumielessä ja Pariisin täytyy kyllä ehdottomasti palata.

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia ja löytöjä :) Kivaa päivää sinne :)

    VastaaPoista