torstai 21. tammikuuta 2016

Muumi Ystävyys erikoissarja myyntiin

Muumisarja uudistui taas meidän Muumifanien iloksi tai joidenkin suruksi, kun kaikkea ei millään enää voi oikein hankkia tai no voi tietysti, mutta rupeaa käymään jo vähän kalliiksi ja säilytystilaakin pitäisi löytyä aikamoisesti, jos kaikkia uutuuksia meinaisi hankkia.

Markkinoille tuli viime viikolla kolme ensimmäistä Ystävyys sarjan tuotetta. Myyntiin tulivat kannellinen purkki, kaadin sekä tarjoilukulho. Aika ihanan värikkäitä. Vuoden 2016 aikana sarja täydentyy muillakin tuotteilla, mutta ne taitavat olla vielä salaisuuksia tai itse en ole ainakaan vielä nähnyt niistä kuvia. 

Muumi ystävyys sarjan kuvituksen taustalla on Tove Janssonin Kuka lohduttaisi Nyytiä -kirja. Arabian taiteilija Tove Slotte on suunnitellut nämä uutuustuotteet alkuperäisten kuvitusten pohjalta.


Kuvat lainattu Moomin shopin sivuilta

8 kommenttia:

 1. Ooooooo. Purkin kuosi mukiin olisi IHANA!Meillä ei näitä muumijuttuja juuri muita olekaan kuin mukeja, mutta tuo purkki voisi kyllä olla kiva.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä löytyy muutama purkkikin ja lautasia sekä kulhoja iso pino, vaikka kyllähän noita mukeja taitaa eniten olla. Tuo purkki on kyllä mielestäni tosi onnistunut. Aina ei voi niin sanoa kaikista muumituotteista ;)

   Poista
 2. Tuo kannellinen purkki on ihana,melkein voisin sen hommata..tai oikeastaan,jos se tuliski mukina tai kannuna niin sille olis käyttöäkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas tosiaan nähdä, että mitä muuta tuohon ystävyyssarjaan tosiaan tulee. Mukit taitavat olla ainakin niitä suosituimpia keräilykohteita. Ehkäpä tuo kannellinen purkki tosiaan noista pitäisi itsellekin hommata. Se miellytti noista eniten silmääni.

   Poista
 3. Ihania muumi astioita ❤️ Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. No onpas vain värikkäitä, mutta kyllä on kovin mieluisia silti! Kauniita kaikki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väriä näissä tosiaan onkin oikein kunnolla :) Mukavan lumista viikonlopppua Lumimäelle :)

   Poista