perjantai 22. tammikuuta 2016

Tulppaaneja viikonlopulleMenipäs tämä viikko taas nopeasti. Juurihan minä ostin tulppaaneja viime viikonlopulle ja nyt taas ollaan viikonlopussa ja uudet tulppaanit maljakossa. Tulppaaneista on nyt niin hyviä tarjouksia kaupoissa, että pitää ottaa nyt kaikki ilo irti niistä ja juurikin ilahduttaa itsenään niillä viikonloppuisin. Tosin en tiedä huomaako näita tuoreita kukkia meillä täällä kotosalla kukaan muu kuin minä, kun harvoin niistä tulee muuta komenttia, kuin, että "mikä täällä haisee" tai "pitikös tuo maljakko just tuohon kohtaan olkkarinpöytää laittaa, kun ei näe kunnolla telkkaria" ja maljakko löytyykin sitten jostain kummallisesta paikasta ja kantelen sitten sitä takaisin olkkarin pöydälle tai kolmas vaihtoehto on, että lattialta löytyy nyhdettyjä kukan terälehtiä, kun pienimmäinen on vähän tehnyt lähempää tuttavuutta niiden kanssa. No mutta silti en luovuta, vaan ostan sinnikkäästi silti tuoreita kukkia ihan omaksi ilokseni.

Ihanaa kun tuo pakkanenkin rupeaa hellittämään jo. Tänään aamulla mittari näyttikin jo sen verran paljon pakkasta, että ei riittänyt enää vanhanaikaisen mittarin lukemat siinä eli mentiin yli 27 asteen. Hui! Harvoin sitä näinkin etelässä saadaan tuollaisia lukemia. Ensi viikolla saadaankin sitten nauttia ilmeisesti jopa plusasteista ja oi sitä ihanaa liukkautta sitten sen jälkeen, kun taas pakkaset iskee.

2 kommenttia:

  1. Mukava olla vähän väriä, tuo maljakko on kyllä hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo maljakko on tosiaan Pariisin kirpputorilöytö ja taitaa olla oikeasti cooleri, mutta meillä se palvelee maljakkona :) Mukavaa viikonloppua!

      Poista