perjantai 8. tammikuuta 2016

Sinne meni!

Sinne se joulu sitten meni ja olen saanut huhkittua myös joulutavarat pois. Mitenkäs niiden esiin laittaminen on niin paljon mukavampaa kuin poislaitto? Olkkarin kuusi ja pikkuneidin huoneen kuusi on purettu osiin ja koristeet pakattu jotenkin järkevästi saman tyylisiin, jotta ensi jouluna on taas kiva avata laatikot eikä kaikki ole sikin sokin. Kaikki nämä sitten yritetty tunkea takaisin vaatehuoneen perukoille. Piti ostaa ihan uusi iso laatikko noita varten, kun oli taas (yllätys yllätys) kasvanut tuo joulukrääsä valikoimani tänä vuonna. Meidän vaatehuoneeseen ei enää kohta mahdu mitään, kun tämä mamma hamstraa vaan lisää. Pitäisikin ruveta käymään vähän kirppiskamoja, jotta taas mahtuisi ostamaan lisää. Kaipa se on jostain ruvettava luopumaan.Näiden jouluisempien kuvien myötä ihanaista viikonloppua! Onneksi tuo pakkanen rupeaa sentään jo vähän hellittämään. Kyllä tuo 25 astetta pakkasta täällä eteläisessä Suomessa rupeaa olemaan liikaa. Voi niitä raasuja, jotka ovat tuolla pohjoisemmassa saaneet nauttia siitä -41 asteen pakkasennätyksestä. Hui että!

7 kommenttia:

 1. Minulla oli ensin vähän haikea mieli, kun laitoin joulutavarat pois. Nyt on kuitenkin kiva laittaa muunlaista somistusta ja jo vähän keväisiäkin juttuja. Samalla kävin joulukoristeet pois ja osa lähti kiertoon, osa jopa roskiin. Mutta ei se määrä tai laatikon koko silti yhtään pienentynyt. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noita koristeita olisi välillä tosiaan kiva vaihdella. Itse en vielä raskinut heittää mitään pois, vaan tuli laitettua vielä kaikki talteen. Rupeaa olemaan jo aikamoinen kokoelma kaikenlaista joulukrääsä. Ihanaa tosiaan kun saa ruveta laittelemaan keväisempää kotiin ja tulppaanejakin on jo tullut :)

   Poista
 2. Joulun aika menee niin äkkiä ohi,että sitä ei ehdi oikein tajutakkaan.Aaton jälkeen ajattelee,että tässä se nyt olikin.Onneksi kevättä kohti suunta ja uusia sisustusjuttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se juuri onkin, kun ensin odotellaan kuin kuuta nousevaa ja sitten se onkin tosi nopeasti ohi. Jotenkin se joulu myös aina yllättää, että jokos se nyt jo tuli. Ihanaa tosiaan kun ollaan jo kevään puolella ja saa ruveta miettimään keväisempiä juttuja, vaikka pakkanen vielä paukkuu.

   Poista
 3. Joulun aika menee niin äkkiä ohi,että sitä ei ehdi oikein tajutakkaan.Aaton jälkeen ajattelee,että tässä se nyt olikin.Onneksi kevättä kohti suunta ja uusia sisustusjuttuja!

  VastaaPoista
 4. Sulla on niin kiva blogi täällä. Tervetuloa kylään Aurinkokujallekkin, jos en ole aikaisemmin pyytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 Toivottavasti löydät tiesi tänne uudelleenkin. täytyykin tulla kyläilemään sinullekin :)

   Poista