torstai 14. tammikuuta 2016

Sininen Ruotsin Muumimuki Håll Sverige Rent 2 myyntiin


Muumifanien iloksi tuli kauan odotettu sininen Håll Sverige Rent 2 muumimuki myyntiin. Tämä, kuten edeltäjänsäkin, on myynnissä vain Ruotsissa tai ruotsalaisten jälleenmyyjien kautta. Itse ajattelin tilata tuon jälleen Scandinavian Design Centeristä, josta tilasin myös tämän aikaisemman vaaleanpunaisen Pidä Ruotsi siistinä muumimukin. Muki tulee myyntiin parin viikon päästä, mutta on jo tilattavissa. Mukin sivuille pääset suoraan tästä klik. Kuuden mukin sivustolle pääset suoraan tästä klik. Jos pinkki Håll Sverige Rent muki puuttuu vielä valikoimista, niin sitä näytti olevan vielä tuolla Scandinavian Design Centerin nettikaupassa myynnissä. Itse otin vaaleanpunaisesta kuuden mukin setin, kun yli 99 euron tilaukset tulevat  ilman postikuluja. Pinkin mukin sivuille pääset suoraan tästä klik. 


Näin uudesta sinisestä Pidä Ruotsi siistinä muumimukista kerrotaan: Håll Sverige Rent 2 muumimuki, Vår kust, rannikkomme, tulee Arabialta ja se on valmistettu yhteistyössä ruotsalaisen aatteellisen säätiön Håll Sverige Rent kanssa, samoin kuin sarjan ensimmäinen, pinkki muki. Molempien mukien kuvituksen pohjana on Tove ja Lars Janssonin 70-luvulla Pelasta Itämeri -kampanjaa varten tekemät piirrokset. Håll Sverige Rent -säätiö toimii paremman ympäristön puolesta.

Vuoden 2015 kampanjan tavoitteena on lisätä lasten tietämystä luonnon roskaamisesta ja ympäristöstä leikin avulla. Kampanjaa tukeakseen lahjoittaa Arabia 15 kruunua jokaisesta myydystä mukista HSR-säätiölle.

Muki on myynnissä rajoitetun ajan.

Mitäs tykkäätte tuosta uudesta sinisestä versiosta? Aikamoisen öljylautan keskellä näyttäisi ainakin neitokainen seilaavan.


#mistä sininen håll Sverige rent 2 muumimuki edullisesti
#pidä Ruotsi siistinä muumimuki edullisesti
#vinkki mistä håll Sverige rent 2 muumimuki

6 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä. Juuri tänään puhuin tuttavan kanssa, että kohta mukit tulevat myyntiin, mutta ne tulivatkin jo nyt. Neljä tilattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä :) Itsekin laitan tilaukseen. Pakkohan näitäkin on kerätä muutama varastoon.

   Poista
 2. Tuo vaaleanpunainen muki on kaunis mutta uudesta en pidä. Jotenkin tunkkaiset värit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä se vaaleanpunainen oli minunkin mielestäni kivempi. Tuo on vähän synkempi, mutta kyllä tuo silti tulee ostettua.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eihän Muumifani oikein voi olla tykkäämättä, mutta ihan rehellisesti sanottuna, kyllä noita aika rumia mukejakin on ollut ja silti on pitänyt ostaa itselle :) Hullua tämä touhu! ;)

   Poista