tiistai 12. tammikuuta 2016

Poistuvat Muumimukit ja -tuotteet 2015

Tässä vielä muistutuksena kaikille Muumifaneille, että mitkä kaikki Muumiaiheiset tuotteet poistuivat valikoimista vuoden 2015 lopussa. Eli kipin kapin kauppaan, jos nämä vielä puuttuvat valikoimista. Vielä näitä on ollut myynnissä, mutta uusia ei siis enää valmisteta eli ollaan kauppojen varastojen varassa.

Tuu-Tikki muki ja kulhoMuumimuki Pidä Ruotsi siistinä eli Håll Sverige Rent muumimuki, joka on ollut  myynnissä vain Ruotsissa tai ruotsalaisissa verkkokaupoissa poistui myös valikoimista vuoden 2015 lopussa. Jos tämä muki on vielä hankkimatta, kätevästi sen saa täältä Scandinavian Design Centeristä, josta itse tilasin mukit. Siellä näytti olevan vielä myös noita muita poistuvia tuotteita myynnissä. Suoraan mukin sivuille pääset tästä klik. Itse tilasin kuuden mukin 169 euron pakkauksen, niin se tuli ilman postikuluja ja jaettiin sitten mukit ystävien kesken

Poliisimestari kulho
Hosuli violetti kulho
Juhlahetki sarjasta poistuvat piirakkavuoka, jalallinen kakkuvati ja tarjoiluvati, mehukaadin sekä keksipurkki.

Jokos teiltä löytyvät nämä tuotteet omasta kaapista?4 kommenttia:

 1. Pakko oli paniikissa ostaa poistuvista mukeista ja kulhoista puuttuvat. Mulla tulee näissä Muumi-tavaroissa aina hirveä paniikki, jos joku tuote on poistumassa valikoimasta. Se on sitten pakko ostaa äkkiä (hinnalla millä hyvänsä), ettei vaan jää ilman. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo taitaa olla aika yleistä meidän Muumifanien joukossa, että sitten paniikissa ostetaan kalliilla jotain puuttuvia juttuja kokoelmiin :) Kaapit jo nyt niin täynnä, että lisää ei yhtään mahtuisi, mutta pakko vaan ostaa lisää.

   Poista
 2. Näitä kerätään tyttärille, pitäisi varmaan kiitolaukaa ostaa toinen Tuutikki muki, jotta molemmilla on. Mutta se vaan on niin tylsä muki... Uusi Tuutikki tulee olemaan niin ihana, en malta odottaa, että sen saan hyppysiini.

  Vissiinkin Pikku Myy punainen kannukokoelma lopetetaan myös... jos oikein ymmärsin, sitä ei ole, mutta tietenkin haluaisin.. ;)

  Kirpsakkaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ja täällä pitää ostaa kaikille kolmelle :) tuo poistuva tuutikki on kyllä yksi rumimpia muumimukeja, joten sitä en jää kyllä yhtään kaipaamaan, mutta pakkohan sitä on kuitenkin ostaa kokoelmiin. Eihän sitä voi jättää ostamatta kuitenkaan. Pakkasterkuin Espoosta :)

   Poista