torstai 6. lokakuuta 2016

I love me messujen VIP-bloggaaja


I love me messuja vietetään Helsingin messukeskuksessa 21.-23.10 ja minulla on ilo saada olla messujen VIP-bloggaaja. Meitä on yhteensä 11 VIP-bloggaajaa messuilemassa Helsingin messukeskuksessa, jossa toivottavasti nähdään parin viikon päästä. Jos satutte tunnistamaan, niin tulkaa ihmeessä moikkaamaan.

 I love me messut ovat ehdottomasti suosikkimessuni, koska siellä on niin paljon nähtävää. On niin paljon kaikkea kauneuteen ja terveyteen liittyvää, että noiden parissa saakin hyvin menemään koko päivän jos toisenkin.

Meitä VIP-bloggareita hemmoteltiin jo vähän etukäteen, kun Helsingin messukeskus järjesti meille mukavan VIP-bloggaajien yhteistapaamisen, jossa saatiin samalla pari kassillista näytteilyasettajien meille valikoimia tuotteita. Ehdin vasta eilen tutustua niihin vähän paremmin ja koska tuotteita on niin hirmuisesti ja en ehdi kaikkia millään ennen messuja testailemaan, niin tässä koottu postaus mitä kaikkea mm. kasseista löytyi. Meillä kullakin VIP-bloggaajalla oli omat yksilöidyt kassinsa, jotka näytteilyasettajat olivat itse saaneet valita ja kivasti olikin omassa kassissani mm. luonnonkosmetiikkaa, johon yritän nyt siirtyä enenevässä määrin. Ihan kaikkien kosmetiikan tuotteiden osalta, erityisesti meikkien osalta, en ole vielä oikein löytänyt tarpeeksi hyviä tuotteita, joten normaaliakin kosmetiikkaa on toki käytössä, mutta erityisesti ihohoidon saralta pyrkimyksenäni olisi siirtyä mitä suurimmassa määrin luonnonkosmetiikan saralle. 

Sitten itse kassien sisältöihin. En nyt käy näitä käymään tuote tuotteelta läpi, kun menisi ikä ja terveys selittää näistä kaikki juurta jaksain, mutta mielellään näitä testailen ajan kanssa ja kertoilen kokemuksiakin. Kaikkia tuotteita näistä kuvista ei löydy, kun osa tuotteista hävisi jo pikkuneidin toimesta, kun vikkelät pienet kädet tulivat kanssa katsastamaan kassien sisältöä ja hänkin sai sitten jotain kassien sisällöistä. Mm. kaikki kynsilakat hävisivät saman tien hänen varastoonsa, josta äippä saa nyt sitten lainata niitä. Taitaa olla tuo meidän neiti kohta aikamoinen somehirmu, kun hän teki elämänsä ensimmäisen meikkivideon ja vitsit miten hieno siitä tulikaan. Neitihän täytti vasta parisen viikkoa sitten 7 vuotta ja ei saa käyttää meikkiä, mutta kun kavereiden kanssa niitä pitää aina välillä testata ja on tuo neiti tainnut katsoa muutaman meikkivideon kännykkänsä kautta netistä, kun tuli niin hieno lopputulos. Nyt jää kyllä äippä ihan kakkoseksi. Oli niin hienosti toteutettu ja selitetty.






Erityisen ihana tapa näytteilyasettajilta oli sujauttaa VIP-bloggaajakasseihin lahjakortteja, joilla saa tutustua heidän palveluihinsa. Näitä kokeilee oikein mielellään ja kertoo blogissa kokemuksista. Esim. kauneushoitola Eleganssissa pääsee tutustumaan uuteen innovatiiviseen Dermia Solution biorevitalisaatio hoitoon ja ViaVital kiropraktiikka ja terveyspalvelut kutsuivat tutustumaan kiropraktiikkaan. Myös Familon tarjoaa roosanauha tyynyn ja Foodin osastolta saa hakea kassillisen mieleisiä tuotteita. Todella hieno idea, että saa itse valita omat mieleisensä tuotteet messulta. Näin tuotteet tulevat helpommin käyttöön ja saa juuri ne tuotteet, jotka haluaa ja mielellään kertookin niistä omia kokemuksiaan.


Mukavaa, että VIP-bloggaajakassiin oli sujahtanut myös muutakin kuin kosmetiikkaa. Näitä voikin sitten sirotella aamuisin mm. smoothien ja puuron joukkoon ja ruoan päätteksi hammaskeijun kotimaisia xylitol-pastilleja. Vitsit, että varsinkin nuo lakritsin makuiset, ovat hyvänmakusia.



Nämä biotiinit tulivatkin kuin tilauksesta, kun on ollut tullut ihan viimeisen kuukauden aikana ongelmia haurastuneiden kynsien kanssa, joten mukava testata olisiko noista apua tuohon ongelman.




Muutama korukin oli sujahtanut kasseihin. Hauskoja nämä Coruun silikoniset korut.



Back on Trackin "lämpöhuivi" kuulostaa aika mielenkiintoiselta. Kankaan keraaminen aines heijastaa kehon omaa lämpöä infrapuna-aaltoina takaisin ja heijastuva lämpö voi vähentää mm. lihasjännitystä.


Vero Modalta tuli takki syksyn viimoihin.


Remingtonilta tuli testaukseen tällainen koko vartalon body brush, jota en vielä ehtinyt testaamaan. Meitä hemmoteltiinkin jo Remingtonin toimesta tiistai-iltasella, kun I love me VIP-bloggaajat kutsuttiin tutustumaan Remingtonille testailemaan heidän uusia hiusmuotoilutuotteita. Tästä tulossa sitten ihan oma postauksensa. Mukavaa, että meidät huomioitiin noinkin ihanasti ihan yksityistilaisuuden muodossa.

Ei voi olla kuin kiitollinen kaikista näistä tuotteista, jotka näytteilyasettajat ovat sujautelleet VIP-kassiini. Kiitos kovasti! Yritän tulla moikkaamaan mahdollisimman monta I love me -messuilla ja vaihtamaan kuulumisia. Sen verran vinkkinä näytteilyasettajille voisi mainita, että olisi hyvä, että tuotteiden yhteydessä olisi joku info, että keneltä ne ovat, kun osasta tuotteista jäi nyt vähän hämärän peittoon eli mielellään maahantuoja/näytteilyasettajan tietoa vähän tuotteiden yhteyteen. Osa olikin hienosti näin kiitos tehnyt.

Jihuu, enää kaksi viikko messuihin. Sitä ennen järjestän vielä teille ihanille lukijoille I love me -messujen messulippujen arvonnan, joten stay in tuned!

Sitten vinkkinä, että I love me -messuilla on käynnissä 9.10 asti kaverilippukamppanja, josta enemmän tietoa täältä. Kamppanjassa neljä lippua saa kahden hinnalla. Kaikkien kaverilippupaketin ostaneiden kesken arvotaan VIP-päivä messuilla neljälle! VIP-päivän ohjelma toteutetaan la 22.10. Palkinto arvotaan 12.10. VIP-päivä sisältää mm. hemmottelevan kierroksen messuilla, messubrunssin, kuljetuksen Sokos Hotelli Presidenttiin, jossa koko kaveriporukka yöpyy uudistetussa Paola Suhosen suunnittelemissa huoneissa. Lisäksi koko voittajaporukalle tarjotaan illallinen. Eikös kuulostakin hyvältä?

I love me -messujen virallisille nettisivuille pääset tästä klik. Messukeskuksella on tullut myös uusi sivusto, jossa pystyt suunnittelemaan messukäyntisi etukäteen. Tällaista onkin kaivattu, kun tuolla on tosiaan niin hirmuisesti nähtävää ja koettavaa, että kannattaa tosiaan vähän suunnitella etukäteen. Sivustolle pääset tästä.

*yhteistyössä I love messut*

8 kommenttia:

  1. Onpa ihasti ja monipuolisesti kaikkea testattavakai.
    Toivottavasti törmätään messuilla <3

    VastaaPoista
  2. Oi kun sinäkin sait kivasti kaikenlaista! Itse kerkesin juuri ja juuri silmäillä kassit läpi ja upeita juttuja itsellenikin oli eksynyt. Nyt viikonloppuna otan kunnolla aikaa ja tutkin kaiken läpi! :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sinunkin kassissasi oli ihania juttuja. Olisi hauska tosiaan nähdä, että kuinka erilaiset kassien sisällöt ovat. No oma sisältöni on tosiaan osittain aika hyvin tuossa esillä, mutta ei ihan kaikki, kun en kaikkia jaksanut lähteä kuvailemaan ja osa tosiaan hävisi jo jonnekin ennen kuin ehdin edes kuvailemaan niitä :) toivottavasti nähdään messujen tiimellyksessä :)

      Poista
  3. Olen 50v ja iän myötä kynnet ja hiukset ohentuneet. Olen käyttänyt tuota Bioteenia sitkeästi toukokuusta lähtien ja nyt huommannut huomattavaa kehitystä. Kynsien lohkeilu loppunut ja tuloksena vahvat kynnet. Yllätyksenä ripsien kasvu, kerrankin perhosripset. Eli tuotteen vaikutukseen tarvitaan aikaa. Aion jatkaa kuuria talven yli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuinka hieno kuulla, että tuote on toiminut hyvin. Itse en vielä ehtinyt sitä ottaa käyttöön, mutta täytyy tosiaan kaivaa se esille, kun omat kynnet ovat nyt tosi huonossa kunnossa ja olisi tosiaan kiva testata tuotteen toimivuutta.

      Poista
  4. Ihana sisältö. Mulla oli hieman erilainen. ihanat noin pinkit korvikset. Ihan tuntematon valmistaja mulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä jutellaankin sitten vähän sun kassin sisällöstä kun nähdään messujen tiimellyksessä :) jos ette ole ihan uuvahtaneita teidän messukonttiyöpymisen jäljiltä, hih :) Nuo pinkit korvikset olisi muuten niin sua <3

      Poista