lauantai 14. tammikuuta 2017

"Äidistä tuli hirviö"Hih, meikäläinen ei ole liittynyt Ku Klux Klaaniin tai muuttunut hirviöksi, kuten meidän 2 v totesi, kun näki minut testaamassa tätä kuvassa näkyvää Etre Bellen Hyaluronic Hydra Power naamiota. Oli taas ikuistamisen arvoinen ilme hänen kasvoillaan, kun hän näki minut. Viimeksihän minulla oli täysin musta naamio testauksessa ja nyt tämä hirviönaamio. Kaikkea nuo meidän lapset joutuukin kokemaan ja raukat saavat kohta jo jotain traumoja näistä meikäläisen naamiokokeiluista, hih.

Tämä Etre Bellen kosteuttava naamio on pakattu kätevään kertakäyttöiseen pakkauseen, jossa on kolmen askeleen kasvohoito. Pakkaus on näin ollen helppo ottaa myös mukaan.

Ensimmäisessä vaiheessa Hydra Power Fleece Mask -kuitukangasnaamio levitetään puhtaalle iholle (kuvassa näkyvä). Naamio sisältää erittäin tehokkaita aineosioa, jotka kosteuttavat ja uudistavat ihoa sekä auttavat ihoa taistelussa vapaita radikaaleja vastaan. Naamio sisältää mm. hyaluronihappoa, vihreää teetä, kurkku-uutetta, aloe veraa, kamomillaa, kaunokaista, maarianlinjaa, mustaseljaa, alppitähteä, jasmiinia ja allantoiinia.  

Naamio annetaan vaikuttaa kasvoilla n. 20 minuttia ja tämän jälkeen iholle levitetään Hyaluronic Day & Night Seerumi, joka on ihoa täyttävä ja tasoittava hoitoseerumi. Seerumi sisältä hyaluronihappoa sekä kiinteyttävää Quicklift-aineosayhdisteen. Seerumin jälkeen levitetään vielä intensiivisesti kosteuttava Hyaluronic Day & Night Cream -hoitovoide, joka sekin sisältää hyaluronihappoa, viinirypälesiemenöljyä, jojobaöljyä sekä skvalaania.

Tämän kolmivaiheisen hoidon jälkeen iho olikin erittäin kostunut ja rauhallinen. Yhden pakkauksen svh on 7 euroa.Sitten tähän eksoottisempaan tuotteeseen nimittäin Black Caviar Settiin, jota voi kutsua ylelliseksi  hoitosetiksi. Tämä Etre Bellen uusi talvituote herättää väsyneen ihon voimakoktailin avulla. Pakkaus sisältää kaksi mustaa kaviaaria ja aktiivihiiltä sisältävää kuitukangasnaamiota, raikkaan tehoseerumin ja 24 h tehovoiteen.

Tuotteiden sisältämät raaka-aineet; meren mineraalikoktail ja hivenaineet, antavat väsyneelle iholle uutta energiaa ja ennaltaehkäisevät ihon ikääntymistä ja myös aktivoiden solujen aineenvaihduntaa ja varmistaen ihon joustavuuden, kosteuden ja kimmoisuuden. Svh 69,90 €.


Nämä Etre Bellen tuotteet olivat minulle ihan uusia tuttavuuksia ja olikin kiva kokeilla niitä. Oma herkkä ihoni ainakin tykkäsi molemmista tuotteista ja sai kaipaamaa lisäkosteutta näin talvi-ihon kuivuuteen.

Nämä saksalaisen Etre Bellen tuotteet ovat saatavissa Greencos Oy:stä. Verkkokauppaan pääset tästä.

 

2 kommenttia:

  1. Kuitukangasnaamioista -ainakin omilla kasvoilla- tulee aina mieleeni Uhrilampaat... Nuo ovat olkeet jo vuosia ISO hitti Aasiassa, viimeksi Hongkongista ostin aikuisille tarkoitettuja painettuja hoitavia naamioita. Kuvioina oli mm. erilaisia eläimiä, pellejä, sarjakuvahahmoja jne. Niistä tuli myös hauskoja tuliaisia.

    VastaaPoista
  2. Mä haluisin kans tollaisen hirviönaamion :) Mulle tulee naamiosta mieleen Texasin moottorisaha murhaaja, et tosi kiva naamio hei :D

    VastaaPoista