keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Heleä iho harjaamalla

Sain I love me -messujen puitteissa kokeiluun Remingtonin Reveal -harjat vartalolle ja kasvoille. Varsinkin tuo kasvoille suunnattu harja on ollut kätevä näin meikkiä joka päivä käyttävänä ja on saanut viimeistelyä meikin puhdistuksen sillä perinpohjaisesti. Aina jotenkin tuntuu tavallisen puhdistuksen jälkeen siltä, että meikkivoidetta on vielä hitusen iholla varsikin syvällä ihohuokosissa, vaikka kuinka vielä kasvovedellä yrittäisi viimeistellä. Kasvoharjalla saakin viimeiset meikin rippeet ja epäpuhtaudet pois ihohuokosista saakka. Ihon harjaamisen etuna on, että se kuorii ihoa, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja auttaa mm. kosteusvoiteita imeytymään paremmin. Lisäksi jos haluaa käyttää itseruskettavaa, niin koko vartalon harjaaminen vartalolle tarkoitetulla harjalla ennen itseruskettavan levittämistä auttaa tasaisemman tuloksen saamisessa. Itsekin tulee joskus kesäisin levitettyä vartalolle itseruskettavaa, että ei näytä kalkkilaivan kapteenilta ja välillä kyllä huomaa, että missä on ollut kuivempi kohta, niin itseruskettava on imeytynyt ihan eri tavalla ja rusketuksesta tulee helposti läikykäs.Remington Reveal Body Brushin avulla saa myös vilkastettua pintaverenkiertoa, tehostostettua kuona-aineiden poistumista ja pitämään ihon pehmeänä. Harjaamisella voi hoitaa myös ongelmakohtia, koska se auttaa hoitotuotteiden imeytymään paremmin. 

Remington Reveal Body Brush -vartaloharjassa on kaksi erilaista harjaosaa. Luonnonharjaksista harjaa käytetään kuivalle iholle tuomaan silkinpehmeä iho. Toinen harja on tarkoitettu käytettäväksi suihkussa, joka kuorii ja puhdistaa. Remingtonin Reveal Facial -kasvoharja on puolestaan nimenomaan ihanteellinen meikin ja epäpuhtauksien poistoon kasvoilta. Kasvoharjojen harjasosa pyörii ja valittavana on kolme eri nopeusvaihtoehtoa. Laitteen mukana tulee kolme eria harjaosaa: Normal-harjaosa on ideaali päivittäiseen käyttöön normaalille, rasvaisella ja sekaiholle. Sensitive-harjaosa on tarkoitettu hellävaraiseen päivittäiseen puhdistukseen herkälle iholle. Massage-hierontaosa elvyttää puolestaan tehokkaasti väsynyttä ja elotonta ihoa.

1 kommentti:

  1. Minä olen joskus nuoruudessa ostanut ensimmäisen kasvoharjan. Aivan loistava keksintö. Harjauspesun jälkeen kasvot tuntuvat oikeasti puhtailta ja pehmoisilta.

    VastaaPoista