keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Täydellisessä kasvohoidossa kauneushoitola Glow:ssa Turussa


Näin joululomalla on kiva helliä vähän itseään ja varsinkin kun lapset voivat olla mummolassa hoidossa, niin jää itsellekin vähän omaa aikaa itsenä hoitamiseen. Kävinkin joululomalla Turussa ollessani tutustumassa kauneushoitola Glow:ssa. Kauneushoitola sijaitsee Turun keskustassa ihan torin vierellä osoitteessa Yliopistonkatu 23 A. Hoitola sijaitsee 4. kerroksessa.

Kaikenlaisissa hoidoissa onkin tullut käytyä, mutta ihan normaali kasvojen puhdistus on jäänyt vähän unholaan kunnes nyt pääsin täydelliseen kasvohoitoon kauneushoitola Glow:hon. Hoito kestää 75 minuuttia ja se tehdään ranskalaisella hoitolasarja Mary Cohrilla, jonka tuotteet on kehitetty mahdollisimman luonnonmukaisesti, ilman parabeenejä ja geenimanipulaatioita. Hoito rakennetaan ihon vaatimusten mukaisesti. 

Hoito aloitettiin ihon puhdistuksella puhdistusemulsiolla ja kasvovedellä, jonka jälkeen tehtiin kuorinta herkälle iholle tarkoitetulla Doux Foliant aux Essences de Lys kuorintavoiteella. Kuorintavoide ei sisällä rakeita on ja on erityisen hellävarainen ja luonnollinen. Papaiini-entsyymi irrottaa kuolleet solut ja epäpuhtaudet muutamassa minuutissa. Kuorinta-aine muuttuu iholla pyöriteltäessä öljymäiseksi. Tämän jälkeen aloitettiin ihon höyrytys ja mekaaninen ihon epäpuhtauksien puhdistus. Ihon puhdistuksen jälkeen iholle levitettiin kosteuttava seerumi.  Tämän jälkeen olikin vuorossa  rentouttava hieronta dekolteen, kaulan ja kasvojen alueelta eteerisellä öljyllä. Lopuksi iholle laitettiin kosteuttava Hydrosmose naamio sekä nenälle ja leukaan MatiMasque Purifiant tasapainottava naamio, joka syväpuhdistaa  ja supistaa huokosia. Naamion annettiin vaikuttaa 10 minuuttia. Koko kasvohoito viimeisteltiin lopuksi kosteusvoiteella. Täydelliseen kasvohoitoon kuuluu myös haluttaessa kulmien siistiminen. Häpeäkseni täytyy myöntää, että aika harvoin sitä tulee kulmia yleensäkin siistittyä, joten nyt kun kerran siihen oli mahdollisuus, niin olihan se myös otettava kun kerran pakettiin kuuluu.

Lopputuloksena oli erittäin rauhallinen, puhdas ja kuulas iho eikä ollut mitään ikävää punotusta tai ärsyyntyneisyyttä. Iho oli myös hyvin kosteutunut.

Kauneushoitola Glow:n sivuille pääset tästä. Hoitola tarjoaa kasvohoitojen lisäksi myös mm. spa ja vartalonhoitoja, kavitaatiota sekä kynsien- ja ripsien laittoa, hampaiden valkaisua sekä suihkerusketusta. Koodilla kristallinhohtoa saat 15 euron alennuksen kasvohoidosta (Veeralle).


2 kommenttia:

  1. Joku pieni hemmotteluhetki oliai kyllä nyt tarpwen itsellekin. Pitääkin käydä miettimään, miten sitä itseään hemmottelisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse ainakin tuppaa vähän laiminlyömään itseään kiireen keskellä ja välillä onkin kiva saada oikein kunnon hemmottelua. Toivottavasti löytyy joku kiva hemmottelukohde :)

      Poista