sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Day Spassa Turussa

Nyt on tullut joululomalla oikein kunnolla hemmoteltua itsenään. On syöpötelty oikein kunnolla herkkuja koko parin viikon loma, joka näkyy myös kertyneinä kiloina (mutta stressataan niistä sitten myöhemmin), käyty kasvohoidossa ja nyt vielä loman lopuksi täydellisessä koko vartalon hemmotteluhoidossa. Pääsin nimittäin tutustumaan juuri muuttaneen kauneushoitola Angkor Day Span uusiin tiloihin Turun Käsityöläiskadulle. Monesti ulkomailla tulee otettua erilaisia hoitoja, mutta jotenkin kotona Suomessa aika harvoin sitä tulee lähdettyä. Ehkä pitäisi ruveta hellimään itseään useammin, niin mielikin pysyisi virkeämpänä.


Virkistävä yrttihieronta  Sain valita itselleni mieluisan hoidon ja valintani oli 120 minuutin pituinen Osotboran virkistävä yrttihierota, jossa hierontaa tehostetaan painelemalla ihoa höyryssä lämmitetyillä yrttinyyteillä. Hoidossa painellaan myös akupisteitä. Aluksi mietin, että onko kahden tunnin hoito vähän liian pitkä, mutta olisin voinut olla vielä pidempäänkin, kun kerrankin saa nauttia ja rentoutua oikein kunnolla. Siihen nähden, että hoito kestää kokonaiset kaksi tuntia ei hintakaan ole mielestäni paha, varsinkin kun on tottunut pääkaupunkiseudun korkeisiin hintoihin.

Hoito aloitettiin ensin mahalla makaen ja kevyellä hieronnalla pyyhkeen läpi ensin jaloista jalkapohjat mukaanlukien. Tämän jälkeen jalat käsiteltiin luonnonyrttejä sisältävällä pyöreällä kuumalla yrttejä sisältävällä nyytillä samalla hieroen. Tämän jälkeen alue käsiteltiin vielä kevyesti hieromalla jasmiinilla hajustetulla öljyllä, joka olikin erityisen miellyttävä tuoksuista. Ei mitään voimakkaan tuoksuista vaan hennon jasmiinin kukan vivahde. Itse tykkään erityisesti vihreästä jasmiiniteestä, jota tuleekin juotua joka päivä useita kuppeja, kun en juo kahvia ollenkaan, joten olikin kiva saada kokea tuo jasmiini vähän eri muodossa mitä normaalisti joka päivä sitä tulee nautittua. Itselläni tulee jasmiinista mieleen aina kesäinen kukkiva apilapelto ja siihen liittyvä ihana lämmin auringonpaiste. 

Jalkojen käsittelyn jälkeen edettiin selkään ja käsiin, jotka käsiteltiin kanssa kolmivaiheisesti ensin hieromalla, sitten kuumalla yrttinyytillä hieroen ja lopuksi öljyllä hieroen.

Tämän jälkeen käännyttiinkin sitten selälleen ja aloitettiin hieronta taas jaloista ylös edeten ja lopuksi olikin vuorossa pää. Kasvoja ja päätä ei hierottu enää öljyllä vaan paineltiin kasvojen akupisteitä ja lopuksi erittäin miellyttävä pään hieronta, joka päättyy pieneen tukisteluun. Kahden tunnin yrttihieronta päättyi lopuksi istuvaltaan tehtävään niskan ja hartian hierontaan, joka viimeisteli koko vartalon rentoutuksen. Koko hoidon ajan taustalla soi rauhoittava tunnelmaan sopiva musiikki.

Kokemus oli oikein rentouttava ja virkistävä. Ihokin oli todellakin kauttaaltaan ravittu ja öljytty oikein kunnolla. Hieronta ei ollut mitenkään voimakasta, vaikka aika kipeitä kohtia nimenomaan pohkeista löytyikin. 
Sijainti


 Kauneushoitola Angkor Day Spa sijaitsee Käsityöläiskatu 14, Turku aika lähellä juna-asemaa. Turulle myös plussaa siitä, että lähettyviltä löytyy hyvin ilmaisia kahden tunnin parkkipaikkoja. Hoitolaa pyörittävät Chetna, Charejaa sekä Popi, jotka ovat asuneet Suomessa perheineen jo yli kymmenen vuotta ja osaavat hyvin myös suomea. Hoitolasta saa kokonaisvaltaista palvelua niin kynsien hoidon, vartalonhoidon ja kasvohoitojen saralta. Kannattaa kurkata tarkempi valikoima hoitolan sivuilta www.kauneushoitoladayspa.fi

 Kuten kuvista voi myös nähdä, niin sisustus oli oikein tyylikäs ja siihen oli panostettu. Minulle jäi ainakin hoidosta ja itse Day Spasta oikein miellyttävä kokemus ja voin suositella lämpimästi. 


2 kommenttia:

 1. Kuulostaa todella ihanalta! Kahden tunnin yrttihieronta, on kyllä täydellistä hemmottelua. Ja se on muuten jänmä, kuinka nopeasti se aika loppujen lopuksi menee!

  Paikka näyttää myös todella viehtättävältä. Oikein ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin rentouttavaa ja aivan ihanaa toisaalta kun oli tarpeeksi pitkä. Jotenkin aina nuo hoidot loppuvat kesken, mutta tässä sai nauttia oikein urakalla :) Ihanaista viikonloppua!

   Poista