torstai 18. toukokuuta 2017

Kauneutta etanoista


Siis kauneutta etanoista? Kyllä, aivain oikein luit! Etanoista voi todellakin saada kauniin ihon ja ihan todistetusti. Minulle tuli nimittäin testiin Helixiumin sarjan tuotteita, jossa hyödynnetään luomuravinnolla elävien etanoiden uutetta. Eipähän olisi itselleni heti tullut mieleen, että joku päivä levittelisin etanauutetta kasvoilleni ja vielä vapaaehtoisesti. No kaikkeahan sitä on kokeiltava ja varsinkin kun kuulin, että tässä ei oikeasti vahingoiteta etanoita, vaikka yleensäkään etanat eivät kyllä kuulu lempieläimiini. Nehän on vain sellaisia limaisia pieniä ötököitä, joita ilmaantuu aina sateen jälkeen.

 
No mikäs juju näissä sitten on? Helixium by Skinature -ihonhoitosarjan tuoteet sisältävät luomulaatuista Helix Aspersa -etanaseerumia. Se on luonnon oma, ihosolujen uudistumisprosessia tukeva tehoaine, joka auttaa korjaamaan ja häivyttämään ihovaurioita kuten auringon aiheuttamien vaurioiden merkkejä. Uutteen hoitavat ominaisuudet löydettiin aikoinaan, kun Ranskan ravintoloihin etanoita keränneet työntekijät havaitsivat käsiensä ihon olevan entistä sileämpi sekä ihovammojensa paranevan ja arpiensa haalenevan tavallista nopeammin. Havainnot käynnistivät tutkimukset, joissa selvisi etanaseerumin sisältävän monia ihonhoidollisesti arvokkaita ainesosia. No aika useinhan hyvät "keksinnöt" tehdään ihan vahingossa.
Sarjan tähtituote on Helix Apersa -etanauutetta sisältävä seerumi, joka sisältää runsaasti vaurioitunutta ihoa vahvistavaa allantoiinia, uudistavaa glykolihappoa ja tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa. Tuote tasoittaa ihoa, ehkäisee tehokkaasti ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä ja hillitsee punoitusta. Varsinkin tuo viimeinen lupaus punoituksen hillitsemisestä sai mielenkiintoni heräämään, koska kärsin herkästi punoittavasta ihosta. Toki tässä iässä ei noista muistakaan ikääntymisen ennaltaehkäisevistä vaikutuksista haittaa ole. Lisäksi Helixium sarjassa hyödynnetään esim. antibakteerista hopeaa, jolla on tulehdusta ehkäisevä vaikutus sekä luomulaatuista kajottikurpitsaa, jolla on korkea aminohappopitoisuus.

Seerumin lisäksi Helixiumin tuotelinjasta löytyy kasvovoide, misellivesi, silmänympärysseerumi ja kuorinta. Itse tykästyin nimenomaan sarjan seerumiin ja miselliveteen, jota olen käyttänyt myös silmämeikin puhdistukseen. Silmäni ovat tosi herkät ja moni tuote kirvelee, mutta tämä on siitä ihana, että ei kirvele silmiä yhtään. Olen käyttänyt sarjan tuotteita nyt vasta n. parisen viikkoa, joten ihan hirvittävän pitkää kokemusta ei ole, mutta mielestäni aavistuksen olisi jo ihon väri tasaantunut. Mielenkiinnolla siis jatkankin tuotteiden testailua, että mitä pidempiaikainen käyttö saakaan aikaan iholle. Sain tuotteiden mukana huomautuksen, että tuotteet voivat olla joidenkin iholle aika voimakkaita ja aikaansaada punoitusta, koska ovat niin tehokkaita, mutta vaikka oma ihoni on tosi herkkä, niin omalle iholleni ei ainakaan tullut mitään tällaista reaktiota.

Nyt varmaan on vielä jokaisen mielessä on, että no mitenkäs sitä uutetta niistä etanoista sitten saadaan. Etanoiden luomukasvattamo sijaitsee Etelä-Ranskan Lyonissa, jossa etanat elävät luomuravinnolla. Etanauute kerätään hellävaraisesti käsin, etanoita vahingoittamatta ja niiden luonnollista elämänrytmiä kunnioittaen. Tämä eettisesti kerätty etanaseerumi on erittäin korkealaatuista ja ravitsevaa.

Tuotteita on myynnissä mm. Sokoksella,  Ruohonjuurella, Keida by Lumo Tampereella sekä luonnonkosmetiikaan erikoistuneissa verkkokaupoissa sekä kauneudonhoidon ammattilaisilla kautta maan.

 Suositushinnat:
Serum Intensif -seerumi 48,90 e / 30 ml
Creme Confort -kasvovoide 39,80 e / 50 ml
Silmänympärysseerumi 29,20 e / 10 ml
Misellivesi 20,80 e / 200 ml
Kuorintavoide 4,95 e / 7ml

Sarjalla on  Cruelty Free -status ja lisäksi tuotteilla on Ecocert Cosmos Organic -sertifikaatti.

4 kommenttia:

 1. Eli etanoista on jotain hyötyäkin :) Kuulostaa niin mielenkiintoiselta, että näitä voisi vaikka testaillakkin.
  Ihanaa iltaa Cride!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä olisi tosiaan heti uskonut, että etanoista tosiaan onkin jotain hyötyä ja vielä kauneuden saralla :)

   Poista
 2. Etanauute kerätään hellävaraisesti käsin MUTTA mitä on etanauute? Etanan limaa vaiko jotakin eritettä vai mitä? Odotan mielenkiinnolla vastausta, etukäteen kiittäen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyllä kysyit sen verran vaikean kysymyksen, että laitoin kysymyksesi eteenpäin ja odotellaan vastausta. Palailen siis asiaan kunhan saan selville etanauutteen salat :)

   Poista