maanantai 1. toukokuuta 2017

Vappu 2017


Vapusta 2017 on taas selvitty kunnialla. Tällä kertaa oli erittäin rauhallinen vappu, koska olen ollut itse Rooman reissun jälkeen erittäin kipeänä koko viikon ja sitten vielä iski pienimmäisellä vatsatauti pari päivää sitten, joten ei ollut kertakaikkiaan energiaa lähteä kotoa minnekään tai järkätä mitään ihmeellistä. Vappuaaton sääkin oli sen verran kalsea, että ei paljon ulos viitsinyt nenäänsä laittaa, joten vietettiin rauhallinen vappuaatto kotosalla leffoja katsellen ja vähän kuohuvaa maistellen. Munkitkin käytiin ostamassa valmiina kaupasta, jotta saatiin edes vähän vapputunnelmaa.

Tänään vappuaattona onkin sitten ollut jo aivan eri kelit mitä eilen. Edellispäivänähän satoi maa ihan valkoiseksi lumesta ja nyt sitten taas on ollut n. 14 astetta lämmintä, joten äkkiä tuo kevät sitten tulikin takaisin. Hyvä niin! Tänään meillä on ollut ohjelmassa vappulounas ystäväperheen kanssa. Ollaan käyty nauttimassa se perinteisesti meidän kotiseuran golfravintolassa ja ei ollut tämäkään vuosi poikkeus. Paikka on siitä hyvä, että lapset saavat vähän vapaammin kirmailla siellä ja ei ole normaalin ravintolan ruuhkaa ja hintakin on ollut kohdillaan.

Alla muutama kuva meidän vappubrunssista. Instagramin storyn puolelta näkyvissä ihan live videota paikanpäältä, jos halautte käydä kurkkaamassa. Olen vastikään löytänyt tuon Instagramin story puolen, kun ihana Pinkit korkokengät Maiju opasti minut sen saloihin ja jäin siihen vähän koukkuun. Niille joille se ei ole vielä tuttu, niin se on syksyllä tullut Instan uusi ominaisuus, jonne voi ladata lyhyitä videoita, jotka pysyvät siellä 24 h ja sen jälkeen poistuvat näkyvistä. Kiva seurata muiden elämää sieltä videolta käsi. Minut löytää Instan puolelta kristallinhohtoa -tunnuksen alta ja olisi kiva, jos hihkaisette myös teidän instatileistänne, niin pääsee seurailemaan. Niille joille on vielä windows -puhelimet käytössä, niin tuo Instan ominaisuus ei valitettavasti toimi, kuten ei moni muukaan. Itselläni rupesi menemään jo aikamoisesti hermot oman windows -puhelimeni kanssa. 

Nyt mukavaa vappupäivän jatkoa ja nautitaan vielä auringosta!

 
 

6 kommenttia:

 1. Meillä oli myös vain kaupan munkkeja tällä kertaa.Eilen teimme kauralettuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kauraletut kuulostavat hyvältä. Itse en olekaan niitä koskaan tehnyt. Mukavaa vappupäivän jatkoa!

   Poista
 2. Meillä mies ja tytär sairastuivat ennen vappua, mutta onneksi olivat suht kunnossa jo vappuaattona. Tytär vielä yskii kovasti, mutta ei se näytä vauhtia hiljentävän. Nuoret ne jaksaa.
  Onneksi tekin pääsitte vähän vapusta nauttimaan. Ihana ilma olikin kyllä tänään.
  Mukavaa viikkoa Cride <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuoret ne tosiaa jaksaa, toisin kun rupeaa jo itsellä kaiken maailman vaivat vaivailemaan. Ei ole enää entisajan turnauskestävyyttä :)

   Poista
 3. Instan puolella ihastelinkin tuota brunssia jo :-)

  VastaaPoista