maanantai 22. toukokuuta 2017

Mingnelin juhlavaatteet ja -30% lukijatarjous


Lasten Taikamaan valikoimaan on tullut uusi lastenvaatemerkki nimeltään Mingnelin, joka oli itsellenikin ihan uusi tuttavuus. Mingnelin on erikoistunut nimenomaan lasten juhlavaatteisiin. Erittäin tervetullut lisä Suomen markkinoille, koska täällä ei todellakaan ole mikään hirmuisen suuri valikoima sillä saralla ja itsekin useinmiten olen ostanut juhlamekot reissuista. Mingnelinin juhlavaatteet suunnitellaan Suomessa ja ovat Kristina Tulimeren käsialaa. Tuotteiden valmistus tapahtuu Baltian maissa. 

Meille tuli Lasten Taikamaasta Mingnelinin juhlamekko ja musta tähtipaita. Lasten Taikamaan nettisivuilla onkin monta kaunista Mingnelinin mekkoa myynnissä ja meinasi tulla vähän valinnan vaikeus. Lopuksi valinta oli tämä vaaleanpunainen pallo sifonkimekko kaunilla silkkinauhalla, jolla saa kivasti kiristettyä mekkoa. Meidän neiti on niin laiha, että pitää olla kaikki mahdolliset kiristysmahdollisuudet, että vaatteet pysyvät suurinpiirtein päällä. Tämän mekon koko on 134 ja on vähän vielä pitkä meidän neidille, mutta äkkiä nuo lapset kasvavat ja ovat lyhyitä. Tässä on onneksi nyt vähän kasvuvaraa. 

Tätä pallo sifonkimekkoa on myynnissä myös kauniin vaaleanvihreänä, joka oli kanssa mietinnässä, mutta ollaan jotenkin meidän neidin kanssa, niin vaaleanpunaisen ystäviä, että valinta oli kuitenkin aika selvä.

Nyt kun koulut loppuvat ja tulee kesän myötä kaikenlaisia juhlia eteen, niin kannattaa kurkata Lasten Taikamaan juhlavaatevalikoima. Lasten Taikamaa tarjoaa nyt nimittäin lukijatarjouksena kaikki normaalihintaiset juhlavaatteet -30% koodilla JUHLAT30.  Juhlavaatemerkit ovat Mingnelin, Fiesta ja Bonnie Jean. Lukijatarjous on voimassa 28.5.2017 asti.

Lasten Taikamaan sivuille pääset tästä klik ja Mingnelinin sivustolle tästä klik.Meille tuli pikkuneidille myös kiva Mingnelinin musta tähtipaita, joka on muuten Lasten Taikamaassa nyt tarjouksessa. Tässä star drops paidassa on kivat vähän koholla olevat hopeiset tähdet. Tämä sopii ihan koulupaidaksi tai tilaisuuksiin, jossa ei tarvitse niin hienosti pukeutua.


4 kommenttia: