sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Lennol makuuhuoneen tekstiilit


Näin kevään ja tulevan kesän kunniaksi, meidän makuuhuoneen ilme uudistui kotimaisen Lennolin tekstiileillä. Kummasti tuo seesteinen värimaailma ja hyvät makuuhuoneen tekstiilit saavat aikaan luksusmaisen tunnelman, vaikka makuuhuoneemme ei todellakaan ole iso, vaan mielestäni aika pienoinen koppi ja asiaa ei tietysti auta se, että sängyn leveys on 180 cm, joka tietysti vie myös paljon tilaa. 

 Itse olen ollut jo vuosikausia Lennol-fani,  koska yrityksen tuotteet ovat ajattoman kauniita ja hyvänlaatuisia. Kaikki Lennolin omat tuotteet suunnitellaan Suomessa ja suomalaista työtähän pitää aina kannustaa ja tuoda esille. Lennol on mm. saanut syksyllä 2014 Design from Finland -merkin sekä INNOSUOMI -palkinnon. Lennolin tuotteet ovat myös avainlipputuotteita. Yrityksen tehdas ja pääkonttori sijaitsevat Jalasjärvellä, jossa minullakin oli ilo vierailla viime kesänä.Meillä oli makuuhuoneessa aiemmin puhtaanvalkoinen silkkinen päiväpeitto, joka on kyllä aivan ihana, mutta jotenkin sen valkoinen väri rupesi kyllästyttämään ja halusin vähän maanläheisempää ja seesteisempää sävymaailmaa. Enpä olisi muuten koskaan uskonut sanovani ääneen, että valkoinen väri alkaa kyllästyttämään, mutta näköjään niinkin voi käydä. Lennolin Anette -sarjan tuotteiden värisävy on juuri se mitä olen hakenut ja sopivat täydellisesti myös meidän Lennolin sängynpäädyn kanssa. Ihastuin tähän Aneten kuosiin jo Seinäjoen asuntomessuilla. Teinkin Lennolin asuntomessuilla olevista tekstiileistä ihan oman postauksen, jonka näet täältä klik. Nyt näissä kuvissa ei oikein näy, mutta kankaan kuosi on vähän kohopintaista. Instagramin ja facebookin puolella olevista videoista näkyy paremminkin ihana livenä kuosin rakenne.

Sängyllä nyt pedattuna Lennolin Anette-sarjan päiväpeitto ja koristetyynyt sekä Aada-sarjan koristetyynyt. Lisäksi ihanan karvainen Anette-sarjan kääntötorkkupeitto. Toinen puoli on täysin karvainen ja toisella puolella on sängynpeiton kanssa samaa kuosio oleva kangas, jota reunustaa karvareunus.
Lennolin valikoimassa on myös erivärisiä verhotupsuja tai mitä tupsutamppeja nämä nyt ovatkaan nimeltään. Minulla on ollut jo pitkään hakusessa nimenomaan makuuhuoneeseen tällaiset verhotupsut, mutta ei ole tullut vaan sopivia vastaan. Makkarin suorat tylsät verhot muuttuivat heti astetta glamourimmaksi, kun asettelin nuo tupsut niihin. Tietysti makuasia, että tykkääkö tällaisista, mutta itse kyllä rakastui heti ensisilmäyksellä. Nyt ymmärrän Ruotsin miljonääriäitien Maria Montasamin rakkauden verhotupsuja kohtaan, vaikka ei meillä paljon muuta yhteneväistä taidakaan olla vaalean tukan ja verotupsurakkauden lisäksi.

Valikoin näiden Diamante verhotupsujen väriksi päiväpeittoon sopivan värin ja halusin, että tupsut näkyvät nimenomaan valkoisista verhoista. Olen nyt sitonut verhotupsut vain verhoihin kiinni ja ovat pysyneet siinä kuin nakutettu. Ei siis tarvinnut edes porailla mitään koukkuja seinään, vaan pelkkä solmu on riittänyt.


Oi vielä kun meidän makkari olisikin näin viihtyisä joka päivä. Aamukiireessä kun yleensä ei ehdi mitään päiväpeittoja ja koristetyynyjä asettelemaan, vaan hyvä että töihin ehtii ja saa lapset kouluun ja tarhaan. Mutta olisihan se niin ihana palata töistä kotiin ja kellahtaa kivasti pedatulle sängylle lämpimän torkkupeiton alle ja lukea rauhassa vaikka jonkun sisustuslehden ilman, että joku huutaa koko ajan "äiti sitä, äiti tätä" tai että pitää koko ajan olla pää kolmantena jalkana menossa paikasta toiseen. Mutta kuten kaikki aina sanovat, että kerran vaan ne lapset ovat pieniä ja pitää nauttia tästä ajasta. Kohta äiti on vaan se typerys, joka ei ymmärrä mistään mitään eikä todellakaan tarvita mihinkään. Eli ehkpä siis kellahdamme kaikki työ/koulu/tarhapäivän päätteeksi sängylle ihanan karvaisen Anette torkkupeiton alle ja luemme jotain kivaa kirjaa yhdessä.

Lennolin verkkokauppaan pääset tästä klik. Lennolilta löytyy myös tehtaanmyymälä Jalasjärveltä sekä shop-in-shopit Vantaan Tammistosta sekä Kauhajoelta.
4 kommenttia:

 1. Tupsut tuo ylellisen tunnun verhoihin.
  Kauniita vuodevaatteita muutenkin.
  Ihanaa äitienpäivää sinulle Cride!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti tosiaan nuo verhotupsut toivat lisäilmettä ja tuon ylellisyyden tunteen. Välillä voi saada pienelläkin vaivalla luksustunnelman :)

   Poista