keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Kuumailmapalloja ihastelemassa

Oi ihanuus! Nämä ovat niin söpöjä. Olen ihastellut näitä kuumailmapalloja jo pitkän aikaa ja tänään vihdoin ja viimein muistin ottaa kameran mukaan ikuistamaan teokset. Nämä lähes seinän korkuiset näyttävät luomukset komeilevat Jorvin sairaalan lastenpolin ns. liityntäkäytävässä. Aiheet ovat tosi söpöjä ja väritykset  miellyttäviä.


Pienen etsinnän jälkeen löysin kuin löysinkin taiteilijoiden nimet. Oli jujutettu yhteen teokseen sen osaksi. Tämän pienen etsivätyön jälkeen olihan minun ihan pakko googlettaa, että mistäköhän kyseiset taiteilijat  löytyisivät ja kas kummaa ihan Espoosta, vaikka nimet viittaavat kyllä ihan muualle kuin Suomeen. Ei muuta kuin yhteydenotto heihin ja kyselin vähän luomusten hintaa (hintahaarukka ilmeisesti n. 400 eurosta ylöspäin teoksen koosta riippuen). Lähetin heille muutama kuvan lastenhuoneesta alustavan luonnoksen tekemistä varten. Kuumailmapallot sopisivat niin hyvin pikku miehen huoneeseen kun verhoistakin niitä jo löytyy. Nyt vain odottelen innostuneena ehdotusta.


Kuvat eivät ihan tee oikeutta niille, koska kolmiulotteisuus ei taida välittyä niissä. Teoksissa on vanerista tehtyjä kohokuvioita ja paljon pieniä yksityiskohtia. Näistä on vaikea valita suosikkinsa!


Tästä teoksesta vihdoin ja viimein löytyivät taiteilijoiden nimetNäissä tunnelmissa meillä vietettiin eilen Naistenpäivää. Ihania ruusuja ja pieni sydänherkku miehen tuomana :)


3 kommenttia:

  1. Arvaas kuinka monta kertaa minäkin olen noita ihastellut :-) Ja mulla on myös niistä kuvia! Hauska yhteensattuma!!! Olis ihana tilata itsekin... Puhuivatko muuten Suomea?

    VastaaPoista
  2. Heh...taitaa olla aika samanlainen maku meillä :) Juu puhui ihan Suomea kun soitin siihen numeroon, joka oli niiden nettisivuilla. Toisella taiteilijoista tais olla Suvisaaristossa ateljee ja toinenkin oli ihan lähettyvillä. En nyt vaan muista, että missä. Kävin muuten katsastamassa sen kirppiksen ja jotain tarttui mukaan sunkin pöydältä :)

    VastaaPoista
  3. Hei vaan, tulin piipahtamaan ja liityin lukijaksi. Sinulla on kiva blogi :) Minä olen muuten kerännyt nuita PAratiisi astioita :) Tule vastavierailulle!

    VastaaPoista