keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Pikkuneidin mekkokatsaus!

Meillä rakastetaan mekkoja...tai totuus taitaa olla, että minä rakastan vaaleanpunaisia mekkoja ja niitä meillä  sitten riittää. Nyt vasta itsekin huomasin kuinka paljon niitä oikeasti on kun kaivoin kaapista pikku neidin juhlavimmat mekot esiin ja napsin muutaman valokuvan. Halusin valokuvata mekot ihan muistoksi, kun kuvat säilyvät todennäköisesti paremmin kuin itse mekot ja tuskin kaikki mekot ovatkaan enää tallella vuosien jälkeen. Rakkaimmat mekot täytyy tietysti säilyttää aikuisiälle saakka. Saa sitten pikku neiti itse isona päättää mitkä hän haluaa vielä säilyttää. Mekot ovat päätyneet meille pääasiassa ulkomaan matkoilta ja niitä käyttäessä on sitten mukava muistella reissuja ja taas haaveilla uudesta.

Tämä 1-vuotis synttärimekko löytyi San Franciscosta Rossista. Ross on Jenkeissä halpistavarataloketju, joka myy merkkitavaroiden jäännöseriä ja jos vain jaksaa kaivaa valikoimaa, niin voi tehdä löytöjä.

Rakkain mekoista taitaa olla tämä Stokkalta ostettu Mayoralin mekko. Harmi, että sellaisia tilaisuuksia, joissa näitä mekkoja voisi pitää on aika harvoin.
Tämä mekko taas puolestaa löytyi Floridasta. Odottelee vielä kaapissa 2 -vuotis synttärijuhlia.

Yllä olevat Ralph Laurenin mekot myös Jenkeistä Miamista. Matkalaukut ovat aina täynnä Ralph Laurenin vaatteita sieltä palatessa.


Yllä olevat Laura Ashleyn mekot myös Jenkeistä Los Angelesista.


Tämäkin odottaa kaapissa vielä pikku neidin kasvamista.


Mayoralin söpö mekko odottaa kesää ja kukkapeltoja. Tosin tuo meidän pikku neiti sen verran pienikokoinen, että taitaa odottaa ensi kesään asti tämä mekko.

Tommy Hilfigerin tennismekko myös yllättäen taas Jenkeistä Renosta. Näitä Tommyn vaatteita raahataan myös aina matkalaukullinen.


Joulua odotellessa.  Edullinen löytö New Yorkista.

Jenkeistä tämäkin mekko. Nyt sais vaan kesä tulla!

Kirppislöytöjä. Hello Kitty mekko rupeaa enemmänkin olemaan jo tunika :)

Nyt vain mekkokelejä odottelemaan! Onneksi aurinko paistaa jo ihanasti! Nukkekotiprojektikin etenee hitaasti mutta varmasti. Kohta on viimeisetkin tapetit laitettu ja kokamispuuhiin päästään todennäköisesti viikonloppuna. Jee!

6 kommenttia:

 1. Toi keltainen RL:n mekko mun suosikki :-)

  Me ei sitten eilen tultukaan, kun hitsi tää yks heppu heräsi aamuyöstä ja nukahti kasilta uudestaan... No mä näytän ne kengät ensi kerralla.

  VastaaPoista
 2. hahaa lòytyi toinen mekkohullu :D Just muutama pàivà sitten tein mekkopostauksen. nàistà mun lemppari on toi kukkapelto, mà tykkààn tosi paljon Mayoralista ja meillà onkin niità kasapàin! tervetuloa vastavierailulle tai lukijaksikin, meillà on 3v poika ja 2 v tyttò ja bloggaan sisiliasta :)

  VastaaPoista
 3. Hannis:juu ei hätää. Nähdään sitten ti askartelun merkeissä.

  Anna: pitihän mun tulla kurkkimaan teidänkin ihania mekkoja :) liityin myös lukijaksesi.

  VastaaPoista
 4. Onpas todella ihania mekkoja. Ehdottomasti jään blogiasi lukemaan.

  VastaaPoista
 5. Johanna: Kiva kuulla! Tervetuloa tänne blogini lukijaksi.

  VastaaPoista
 6. Heippa!Tulin vastavierailulle!Onpas teidän neidilläkin aivan iiiihania mekkoja!

  VastaaPoista