keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Terveisii Turuust ja Loviisan Aitasta!

Terveisii täält Turuust! Ollaan täällä lasten kanssa vanhempieni hellässä hoivassa ja nautitaan leppoisasta oleilusta. Taitaa tämä Turun ilmasto olla jotenkin väsyttävää kun juuri itse nukuin kahden tunnin päikkärit ja pikku mies neljän tunnin. Oh hoijaa...ja vieläkin väsyttää. Taisi olla aikamoinen univelka meillä koko poppoolla. 

Tämän ruokapöydän kun sais kotiinsa. Ehkä sitten joku päivä kun lapset ovat vähän isompia.

Tämän postauksen kaikki kuvat ovat Loviisan Aitasta josta napsin ne tänään. Anteeksi jos kuvat eivät ihan yllä ammattilaistasolle, mutta en ole edelleenkään jaksanut kaivaa uuden kamerani käyttöohjetta esiin :) 


Tänään käväisin yhdessä suosikkipaikastani, nimittäin Loviisan Aitassa. Oikea sisustajan unelmapaikka. Kyseinen paikka on useaan otteeseen ollut myös T.i.l.a -ohjelman esittelyssä, jos joku sattuu muistamaan.Loviisan Aitta voitti kansainvälisen GIA – Global Innovator Award -kilpailun Chicagossa muutama viikko sitten. Lisäksi Loviisan Aitta palkittiin Martin M. Pegler -palkinnolla. GIA Global Innovator Award -kilpailu on sisustusalan vähittäiskauppojen kansainvälinen kilpailu, jossa vuosittain etsitään parhaita käytäntöjä.


Loviisan Aitta on vuonna 1998 perustettu perheyritys, joka toimii sisustusliikkeeksi remontoidussa navetassa. Sisustus- ja lahjatavaramyynnin lisäksi yritys tarjoaa sisustussuunnittelua ja ompelupalvelua.


Kannattaa ehdottomasti poiketa kaupassa jos Turun suunnalle eksyy. Kauppa sijaitsee Ruskolla aivan Turun kupeessa ja on varmasti vierailun arvoinen.


Kauppa on pullollaan myös ihania Riviera Maisonin tuotteita 

Ja tältä liike näyttää ulkopuolelta. Kauppa käsittää kaksi kerrosta vanhassa navetassa, joten ostettavaa riittää.
Laitan seuraaviin postauksiin lisää kuvia Loviisan Aitan tunnelmasta. En viitsi kaikkea nyt tähän änkeä. Kuvia tuli otettua kuitenkin aika paljon.

9 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kivalta paikalta! Jospa sitä ensi kesänä Turun reissulla pääsis :)

  VastaaPoista
 2. Suosittelen kyllä lämpimästi visiittiä :) Paikka on kuitenkin niin lähellä Turkua, jos tänne muutoinkin on reissuntynkää.

  VastaaPoista
 3. En ole koskaan käynyt tuolla, mutta kuullut olen paljon ja pelkkää hyvää. Ja jos ei Turkuun ole asiaa niin sitähän voi aina järjestää ;) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 4. Voih ja oih, miten idylliseltä paikka näyttää. Kyllä sormet syyhyäisi kun paikalle pääsisi :) Täytyypä pitää mielessä, jos siellä päin ajelee.

  VastaaPoista
 5. Oi että tuonne ku pääsis paksun lompakon kanssa :)

  VastaaPoista
 6. Mukavaa Turun-reissua! Kerhossa oli eilen kuvaus, ja tosi vähän porukkaa!!!

  VastaaPoista
 7. Löysinpäs tieni ihanaan blogiin!
  Oitis klikkasin itseni lukijaksi, niin löydän tänne toistekin :)

  VastaaPoista
 8. Heli: äläs muuta sano :) Jostain kun sen paksun lompakon vielä sais. Mulla on kyllä paksu kukkaro mutta se johtuu kyllä siitä, että siellä on niin paljon kortteja. Ei ole paljon raha siellä viihtynyt ;)

  Nonna: Kiitos! Mekin jätettiin se kerho siksi välistä kun oli se valokuvaus ja kuvat jo otettu. Lähdettiin sitten mummolaan ja tuliaisiksi äippä sai yhden risukransseista. Vielä se tuolla roikkuu. Tosin ostin siihen uuden rusettinauhan kun otti tuo laittamani vähän silmään :)

  Tarja ja muut uudet lukijat tervetuloa! :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana paikka, tuonne on ollut tarkoitus mennä jo pidemmänkin aikaa. Mutta kun on mukamas niin kaukana :)

  VastaaPoista