perjantai 11. maaliskuuta 2011

Kirppislöytöjä


Käväisin pikaisesti kirppiksellä ja kaikkeahan kivaa sitä taas tarttui mukaan, vaikka mitään en olis kyl tarvinnut. Meillä tuota tavaraa riittää jo ihan yllin kyllin, mutta kirppiksellä on vaan niin mukava käydä ja tehdä löytöjä. Niihän se on, että toisen romu voi olla toisen aarre.

Nämä Myyrä mukit olivat niin söpöt, että ne oli pakko ostaa. Hintakin oli vain 1 €/kpl. Mukeja oli myynnissä neljä, mutta valitettavasti viereisen naisen käsi ehti napata sen yhden ja minulle jäi nämä kolme. No parempi sekin kuin se yksi tai ei mitään :)

Tulevaan nukkekotiin löytyivät nämä. Tuolissa on hieno plyysiverhoilu. Saas nähdä kuinka kauan nämä tekeleet ovat ehjiä. Ainakin toivottavasti siihen asti kunnes nukkekoti on saanut hempeän vaaleanpunaisen värin pintaan ja saadaan kasattua se. Kuvia siitä projektista matkan varrella.


Mayoral mekko löytyi myös. Ovat tosi laadukkaita, mutta hintakin on yleensä sen mukainen. Tätä mekkoa jopa hieman harkitsin kun oli kirppiskamaksi aika hintava ja pikku neiti saa vielä kyllä kasvaa tähän mekkoon.


Nämä ns. näyttämökirjat ovat mielestäni ihania. Kovin käytännöllisiähän ne eivät ole kun ei noi lapset oikein tuppaa pitää sormia kurissa, vaan kuvia pitää olla heti repimässä irti. No tässä kirjassa ei suurta tappiota ainkaan tule euron hankintahinnalla.

Ja tällä leivotaan pikku miehen seuraava synttärikakku. Hinta 3 €. Vielä kun keksisi, että minkälaisen kuorrutuksen siihen tekisi. Täytynee vähän googlettaa eri vaihtoehtoja ja vierailla Kinuskikissan sivuilla.
Heh ja toivottavasti meidän isäntä ei lue tätä postausta, kun tulee muuten taas kommettia, että kaikkea romua sinä olet taas hankkinut. Tavaraa on jo tarpeeksi, niin että ahdistaa :)

3 kommenttia:

  1. Hei wau, missä kirpparilla sä näin hyvät hankinnat oot käynyt tekemässä?

    VastaaPoista
  2. Akselissahan minä käväisin. Oli kärry täynnä tavaraa. Joskus ei löydä mitään ja nyt taas kaikkea kivaa. Siellä oli jopa aika hiljaista eli sai ihan rauhassa katsoa.

    VastaaPoista
  3. Tosi ihana tuo Mayoralin mekko! Ja nukkekodin kamat myös.

    VastaaPoista