sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Nukkekoti valmis!

Jihaa! Nukkekoti on vihdoin ja viimein kasassa ja tällainenhan siitä sitten tuli.


Ukin avustuksella kasattiin nukkekoti eilen kasaan ja sipaisin siihen vielä viimeiset maalit kun nyt vasta kasattuna huomasi, että mitkä reunat vielä kaipasivat maalia.


Tänään sitten syötiin lounas nukkekodin äärellä kun se on edelleen vallannut meidän ruokapöydän. Hih, ei tarvitse paljon vastapuolen naamaa tuijotella kun syö tuon takana :) Nyt pitäisi löytää tuolle talolle joku sijoituspaikka kun tuo meidän ruokapöytä ei se taida oikein pidemmän päälle olla oikein hyvä sijoituspaikka kun pitäis päästä syömäänkin. Pikku neidin huoneeseen tuo on tarkoitus päätyä, mutta ongelmana on vain se, että sitä huonetta ei ole edes vielä olemassa. Tämä äippä oli vaan niin innokas jo tekemään tuon projektin etukäteen.


Talo on mielestäni aivan ihana. Tosin värisävy olisi ehkä voinut olla hieman vaaleamman vaaleanpunainen, mutta tuollainenhan siitä nyt tuli. Ei saa kuin itseään syyttää värisävystä.

Alla vähän sisäkuvia uudesta kartanosta. Pitäisi varmaan keksiä sille vielä nimi ja vihkiä talo käyttöön. Tällä hetkellä olen nimennyt sen Villa Claudiaksi pikku neidin toisen nimen perusteella. Hyviä nimiehdotuksia otetaan myös vastaan.

Nyt olis vielä puoli purkkia tuota vaaleanpunaista maalia jäljellä. Mitäköhän sillä seuraavaksi sutaisis? Taidan kaivaa vanhempieni kätköistä vanhan nuken sänkyni ja sutaista sen myös tuon väriseksi. Tulee sitten oikein urakalla tuota kunnon vaaleanpunaista meidän huusholliin :) 

Keittiö näyttää tältä. Seinissä oikeaa tapettia ja lattiassa Minimaailmasta ostettua nukkekodin lattiaksi tarkoitttua paperia.


Keksikerros on maalattu ja tein sabluunalla koristekuvion. Suojasin kuvion vielä lakalla varmuuden vuoksi.
Seuraava urakka olisi sitten maalata vielä nukkekotiin tulevat kalusteet, kun suurin osa niistä on puuvalmiita. Siinä projektissa taitaakin mennä sitten taas jokunen tovi. Nyt kyllä olis kiva, että olisi se askarteluhuone, ettei tarvitse taas levittää noita maaleja ympäri kämppää tai siis lähinnä vallata meidän  ruokapöytä taas kerran.

Ja vielä viimeinen kurkistus siipirakennuksen sisälle. Tyhjää vielä täynnä!
Taidanpa lähteä etsimään nukkekodille sijoituspaikkaa. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

9 kommenttia:

 1. Tervehdys! Aivan mahtava blogi sinulla ja ihana tuo nukkekoti. Tulen vierailemaan jatkossakin :)

  t. Marika sisustusassari-blogista

  VastaaPoista
 2. Vastavierailulle piti tietysti heti tulla :) Aivan ihana nukkekoti, aah!

  VastaaPoista
 3. No kyllä sulla on nyt ihana harrastus! Hieno siitä tuli! Sanoisin Villa Rosaksi, mutta sulla on hyvä nimi valmiina!

  Nähdään huomenna!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana nukkekoti!!
  Siinä on mennyt "muutama" tunti tehdessä. Ja tiedän, miltä tuntuu, kun pitää tavaroita viedä lasten edeltä piiloon. Se vie turhaa aikaa.. Mutta lopussa kiitos seisoo. Tosi kaunis!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiitos :) Minunkin mielestä siitä tuli aika ihana. Saas nähdä vaan kuinka kauan se on ehjä.

  VastaaPoista
 6. Aivan mielettömän suloinen nukkekoti ja ihastuttava blogi muutenkin, koetan tässä joku ilta lueskella lisää juttujasi :)

  VastaaPoista
 7. Oon nyt ihan kuoleman kateellinen tosta sun nukkekodista! :) just tollasta oon kans ite etsiskelly.. Ja TODELLA halpaan hintaan löysit :))

  VastaaPoista
 8. Laitilan Hong Kongissa on vielä muutama samaista nukkekotia myynnissä ale-hintaan 50 euroa, eivät postita. Saimme tuttavan hankkimaan ja postittamaan 17 kg painavan nukkekodin. Samaista nukkekotia löytyy myös ebay.uk sivuilta, mutta hinta on ihan toinen kuin tuo Honkkarin ale-hinta (päivitetty 24.8.2012 nukkekotiharrastaja)

  VastaaPoista