sunnuntai 6. toukokuuta 2012

HopLopissa


Terkut HopLopista! Eilen siellä menikin mukavasti kolme tuntia.


Muutaman vuoden takaiselta Jenkkireissulta tämä hauska Tommy Hilfigerin kääntötakki. Rennomman lookin saa kun laittaa tuon sinipunaisen collaripuolen ja siistimmän version kun kääntää tuon kiiltävän tummansinisen pinnan päälle. Ralph Laurenin Big Pony lippis nyt viime Jenkkireissulta. Pikkuneidillä Pip´s Kidsin pöllöhattu, Tommy Hilfigerin kaulahuivi ja viime kesänä ostettu Lindexin takki.


Voehan vitsit näitä kenkiä. Siis näitä pidetään oikeasti sisälläkin koko ajan ja aina kun silmä välttää niin nämä ovat jalassa. Yläkerran parketti onkin täynnä mustia viiruja näiden kenkien jäljiltä.


 Huisin hauskaa oli! Pikkumiehellä oli tämä Tommy Hilfigerin paita päällä ekaa kertaa. Ihastuin tähän paitaan niin, että ostin silloin joskus kaksi samanlaista paitaa meille ja yhden vielä kummipojalleni. Koko 3T rupeaa olemaan jo pieni ja otettiinkin käyttöön nyt tämä 4T. Vinkkinä, että tämä 3-vuotiaan koko (n.104) on tulossa kohtapuolin huutikseen myyntiin, jos kiinnostaa. Saan tänään todennäköisesti näpyteltyä lisää myytävää. Huutiksen linkki tuossa sivuni laidassa.


Välillä piti käydä tankkaamassa Hesessä. Näin ex-Turkulaisena tietysti ehdoton valinta ja niin paljon parempi kuin Mäkkäri. Tästä mielipiteestäni tosin saan kuulla aika usein, mutta mieleni ei muutu :)


Yleiskuva vielä Esport Areenan HopLopista.


Huomenna se alkaakin sitten taas se arkinen aherrus! Nyt ulkoiluhommiin!

Muistakaahan osallistua tuohon Snö of Sweden koruarvontaani, jonne pääsee tuosta blogini sivulaidan linkistä.

4 kommenttia:

 1. Mahtavan näköinen paikka!!
  Meillä ei ole HopLopia lähelläkään:( Tampereella ollessa tytöt halusi Ideaparkin HopLoppiin, mutta meillä ei aikataulu antanut myöten istua siellä muutamaa tuntia. Ei nimittäin kierrelty edes Ideaparkissa, kävin vain vaihtamassa yhdet shortsit.

  Isossa kaupungissa on paljon tuollaisia mahtavia "etuja" -tahtoo pois täältä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onhan täällä puolensa, että asustelee isolla paikkakunnalla. Löytyy kaikkea touhuttavaa, mutta onhan siellä teilläkin varmaan omat hyvät puolensa? :)

   Poista
 2. Kivoja värikkäitä touhuilukuvia hop lopista. TUo on meidän tyttöjen kestosuosikki paikka ollut aina. Harmikseni hinnat ovat vaan nousseet niin kovasti ettei sinne montaa kertaa vuodessa enää raaski mennä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on totta, että jos sattuu olemaan vielä monta lasta niin eihän se mitään halpaa ole. Onneksi sentään eivät vielä peri maksua aikuisista. Toivottavasti pysyykin siten.

   Poista