keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Pikkuneidin wappumekko


Ihanaa! Nyt meilläkin on maailmalla kuuluisuutta saanut Oopsy Daisy Baby tyllimekko. Tämä paketti tipahti sopivasti juuri ennen vappua postilaatikkoon, joten laitettiin se heti vappuaattona päälle. Pikkuneiti oli ihan innoissaan tämä päällä. Piti pyöriä ja pyöriä ja pyöriä...helma kun menee kivasti kellolle näin pyöriessä. Meni jo ihan itsekkin pää pyörälle kun tuota seurasi vierestä.


Valitsin tyllihameen kuosiksi tällainen polkadot kuosin, mustalla pohjalla punaisia palloja. Nyt laitoin tuon hameen kanssa vaaleanpunaisen paidan, mutta ehkä täytyy metsästää jostain siihen musta tai vähän punaisempi paita kaveriksi. Tosin harvoin kyllä taitaa olla mustia paitoja tuon ikäisille lapsille tarjolla.


Tyllihame on Pikku Helenestä, jossa tarjolla paljon kaikkea kivaa erityisesti tytöille. Edustettuna ovat mm. DKNY, Guess, Kenzo Kids, ELLE jne. Kokoja on 0-16 vuotiaille. Postitus- ja pakkauskulut kaikenkokoisiin tilauksiin vain 2,00€.

9 kommenttia:

 1. On kyllä ihana tyllihame! Itsekkin olen noita monta kertaa katsellut ja ollut lähellä tilata meidän pikkuneidille, mutta toistaiseksi pystynyt vielä vastustamaan kiusausta ;D.

  Liityinkin blogisi lukijaksi. Täältä löytyikin paljon kaikkea kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että Johanna löysit tiesi tänne ja klikkauduit lukijaksi. Itsekin tuota tyllihametta kuolasin pitkään ja nyt vihdoin meillä on sellainen :)

   Poista
 2. Ihana neitinen hamosineen!

  Meillä on Oopsy Daisyja jo useita, pitäisköhän joku niistä panna jo Kirpun puolelle...

  Mustia paitoja saa esim. ihan H&M:stä. Sieltä on meille tullut mustaa trikoopaitaa useammassakin koossa jo, kuuluu heidän perusvalikoimiin. Tosin koot on usein loppu. Pinkkejä paitoja varmasti löytyy vähän joka mallistossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi teille on kertynyt noita jo monta. Meillä nyt vasta aloitettiin vähän jalkijunassa tämä villitys :) Kiitti tuosta paita vinkistä. Täytyykin siellä käydä tsekkaamassa valikoima.

   Poista
 3. Maxomorralla on myös mustia trikoopaitoja.

  VastaaPoista